Lepeltje Lepeltje keert na drie jaar afwezigheid terug! Alles wordt uit de kast getrokken, want er worden drie dagen volgepland: omring je met creativiteit en wereldse muziek, verleg je culinaire drempel of ga langs de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn in Beekpark

lepeltje lepeltje apeldoorn

Muziek
Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. De veelzijdige line-up van muzikanten wordt binnenkort bekendgemaakt.

Struinen en snuffelen
Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag, zondag en maandag vind je naast de baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Koteravontuur
Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters, daarom is er iedere dag kindervertier te vinden in het park. Hier steekt het kroost de handen uit de mouwen of verwondert zich aan de caravandoolhof van Pet van de Luijtgaarden.

Entreebeker
Op Lepeltje Lepeltje is alles gratis, behalve de hapjes en drankjes. Om dit mogelijk te maken werken we met milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-bekers. Voor je eerste drankje koop je eenmalig een Lepeltje Lepeltje-beker voor één muntje. Met elk nieuw drankje ruil je jouw lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is de beker gratis. Je kunt de beker echter niet inruilen voor een muntje, dus je kunt hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met dit herbruikbare bekersysteem bouwen we samen aan een duurzame wereld.


Openingstijden

Zaterdag 27 mei 12:00-01:00
Zondag 28 mei 12:00-00:00 (Eerste Pinksterdag)
Maandag 29 mei 12:00-22:00 (Tweede Pinksterdag)

Meer info! ➤