Helaas gaat dit jaar de show niet door. Hopelijk kunnen we 2023 wel inluiden met deze spetterende vuurwerkshows!

Bij Go-Kids wensen wij jullie fijne feestdagen!

 

Alvast een voorproefje van 2023...

Voor gezinnen met kinderen zijn er dit jaar tijdes de jaarwisseling met Oud en Nieuw drie grote vuurwerkshows en een drone lichtshow. 

Waar zijn de vuurwerkshows in Apeldoorn

Met oud en nieuw zijn er 4 grote feesten in de gemeente Apeldoorn

  • Vuurwerkshow Zwitsalterrein: het traditionele groot aftelfeest, met een vuurwerk-, laser- en lichtshow. Dit feest vindt normaalgesproken plaats op de Markt, maar ivm werkzaamheden is dit verplaatst. 
  • Vuurwerkshow Voorwaarts: een spetterend aftelfeest met een vuurwerkshow.  
  • Vuurwerkshow Uddel: een aftelfeest met een vuurwerkshow.
  • Droneshow Zuiderpark: speciaal voor jonge kinderen met hun ouders wordt hier een droneshow met licht en geluid gepresenteerd.

Aftelfeest Apeldoorn

Een feest om het nieuwe jaar in te luiden. Tel jij ook mee? Doe het wel veilig, want zelf vuurwerk afsteken kan je een flinke boete opleveren.

Vuurwerkshow jaarwisseling

In Apeldoorn geldt vanaf 2020 een vuurwerkverbod, er mag geen vuurwerk worden afgestoken. Maar het hoort natuurlijk wel bij oud en nieuw. Daarom zal de gemeente een speciale vuurwerkshow geven voor alle inwoners.

Vuurwerk verbod Apeldoorn

Knalvuurwerk en vuurpijlen worden niet meer verkocht. Heb je nog vuurwerk liggen? Dat kun je gewoon bij de gemeente inleveren. Krijg je nog een beloning voor ook!

Hoe dat precies werkt hoor je vlak voor de kerstdagen.

Welk vuurwerk mag je nog wel afsteken

Fop- en schertsvuurwerk, zoals grondbloemen, sierfonteinen en sterretjes zijn nog toegestaan. Dat mag het hele jaar door. Tenminste als je ouder bent dan 12 jaar.