Uitjes met korting in Friesland

Op stap gaan met kinderen kan heel snel erg duur worden. Korting is daarom altijd welkom wanneer je op stap gaat met kinderen. Go-Kids heeft een aantal mooie kortingen op een rij gezet die je kunt gebruiken wanneer je erop uit wilt met kinderen in Friesland.

Lid van de bieb?

Ook in de vakantie is het belangrijk om te blijven lezen. Veel kinderen zijn dan ook lid van de bibliotheek. Bij de meeste bibliotheken kan je in de zomervakantie langer je boeken lenen. Neem dan ook lekker veel boeken mee op vakantie! Dan kun je 's avonds als het donker wordt, of 's ochtends als het nog te vroeg is om op te staan je favoriete boek erbij pakken en lekker een paar bladzijden lezen!

Wist je dat je ook andere dingen kunt met je bibliotheekpas? Je kunt er namelijk ook korting mee scoren! Van een gratis drankje tot korting op toegang of zelfs een gratis kaartje. Er zijn veel kortingen te vinden op deze site. Een klein aantal voorbeelden:

  • Je kunt met 20% korting naar Kameleondorp Terherne. Wie kent ze niet, Hielke en Sietse van de populaire boekenreeks de Kameleon. Ze beleefden grootse avonturen op en rondom het water. Vol kattenkwaad maar met het hart op de juiste plek, wonend in het drop Lenten. Dat dorp is nagemaakt in Terherne. Je kunt je er de hele dag vermaken als je wilt.
  • Een rondvaart mag in ons mooie Friesland niet ontbreken met al dat water om ons heen. Je krijgt dan ook 10% korting op een rondvaart bij rondvaardij Princenhof- Earnewâld op vertoon van je biebpas.
  • Of een gratis kopje kruidenthee en zaden uit eigen tuin van de Permatuin in Joure. in de permatuin worden de zaden gekweekt voor de zadenbibliotheek in de bieb. Je kunt er al je vragen stellen over het zaaien, groeien en oogsten van planten. 

Kijk voor meer kortingen op de website van de biebpas.

Dierentuin in Friesland

Een uitje naar de dierentuin wordt snel prijzig. Daarom is het altijd handig om van tevoren de website te checken van het park waar je naartoe wilt. Vaak is het zo wanneer je online alvast je ticket koopt je korting krijgt op de entreeprijs. Koop je je kaartje bij de ingang? Dan betaal je dus al snel vele euro's meer. En met een groot gezin kan dat al snel veel korting opleveren.

Aquazoo heeft zo'n leuke korting wanneer je je tickets online koopt. Je krijgt  per entreebewijs €2,- korting. Voor een gezin met 5 personen scheelt dit dus al €10,-. Aquazoo heeft sinds dit jaar nieuwe bewoners! Er zijn tijgers bij gekomen en hele bijzondere Pater Davidsherten. 

Binnenspelen

Soms wil je gewoon lekker binnenspelen met je kinderen. Als het slecht weer is, of juist als de zon schijnt en je gewoon zin hebt om met een lekker bakje koffie of thee en een tijdschrift aan een tafeltje te ploffen. Kan ranja voor de kinderen en af en toe even checken wat ze aan het doen zijn. 

Ballorig heeft een hele leuke zomeractie. Je kunt namelijk de hele zomer komen spelen voor maar €19,95 per kind. Dat betekent dat je het er na 3x spelen al uit hebt. Je koopt online je ticket en verzilverd hem aan de kassa bij Ballorig. In Friesland doen Ballorig Drachten en Ballorig Heerenveen mee aan deze actie.

Andere tips

Ieder jaar valt 'ie weer op de mat (als je lid bent). De agenda van de postcodeloterij. Door heel Nederland kun je daar leuke kortingen vinden op allerlei uitjes. Pak 'm er deze zomervakantie weer eens bij en knip de leukste uitjes alvast uit. Hang ze op een zichtbare plek, dan is de kans het grootst dat je ze dit jaar écht gaat gebruiken.

Kortingenboekje GRATIS download!

 

Mis je nog een geweldige korting in deze lijst? Mail dan naar friesland@go-kids.nl

Log In