Kinderfeestje 10 jaar

Als je op zoek bent naar kinderfeestjes of toffe cadeautjes voor een 10 jarige dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben heel veel toffe kinderfeestjes tips!

Maar ook een lijst met perfecte cadeautjes voor het feestvarkentje dat 10 jaar wordt.

Lees vooral verder >>

 

Tips voor kinderfeestje 10 jarige

Wij hebben ontzettend veel leuke kinderfeestjes op onze site staan voor een kinderfeestje op de Veluwe of in de Stedendriehoek en Achterhoek.

  • buiten activiteiten zoals speurtochten, schat zoeken, quad rijden, boogschieten of klimmen in een echt klimbos
  • sportieve feestjes met lasergamen, trampoline springen, speeltuinen of zwemmen
  • kinderfeestjes in de natuur of met dieren
  • maar ook interessante musea, high tea of creatieve workshops
  • of creëer je eigen thema of thuis feestjes

 

>> Kijk hier voor toffe feestjes

 

Aftelkalender verjaardag 10 jaar

Verjaardag 10 jaar

>> Download onze aftelkalender!

 

Lees vooral ook verder voor cadeautips >>

 

De beste cadeaus voor 10-jarige

 

Cadeautips jongen 10 jaar

Bij het bereiken van deze leeftijd zijn er wel de nodige veranderingen gaande in zijn persoonlijkheid. Op deze leeftijd vallen ze in de categorie ‘tiener’ oftewel ‘prepuber’.

Ineens kan hij zijn eigen keuzes gaan maken en dingen gaan eisen wat hij voorheen nooit deed. Als je zijn fase in het kort zou samenvatten dan gaat het hierom: geld verdienen, groeispurt, ineens alles alleen doen, eigen kledingkeuze, ruziemaken over van alles.

Klinkt erger dan het is, want ze zijn ook nog wel een beetje kind en daarom kun je nog gerust met speelgoed aankomen als je weet dat je ze daar nog blij mee maakt.

Doordat ze zelfstandiger worden kun je ze misschien iets cadeau geven waar ze zichzelf mee vermaken en als ze willen kunnen ze zelf kiezen of ze dat willen delen met vriendjes.

In deze lijst met cadeaus die we voor je hebben samengesteld komen weer een aantal leuke cadeau-ideeën voor jongens naar voren waar je zeker wat aan zult hebben.

Het bereiken van de 10-jarige leeftijd is een nieuwe mijlpaal bereikt in zijn korte leventje.

Vele mijlpalen zullen nog behaald worden. Maar ze hebben nog steeds een beetje hulp nodig met bepaalde dingen al zullen ze dat niet zo snel toegeven.

Er is speelgoed te vinden waar ze zelf mee kunnen bouwen en knutselen, als ze dat willen kunnen ze daar samen met vriendjes mee spelen.

Je kunt nu ook wat volwassenere cadeaus geven zoals kleding of iets voor op hun slaapkamer. Vaak hebben ze al veel speelgoed en zullen ze daar minder mee spelen.

Buiten spelen doen ze nog graag, maar misschien is dat ook iets wat je zelf moeten blijven stimuleren. Daar kun je je cadeau op aanpassen zodat ze een reden hebben om buiten te spelen.

Dus mocht je het moeilijk hebben gevonden om een geschikt cadeau te vinden, dan ben je ongetwijfeld geholpen met deze ideeënlijst!

Cadeautips meisje 10 jaar

Een cadeau voor een meisje van 10 jaar vinden wordt minder eenvoudig als toen ze nog een kleuter was. Ze is inmiddels in de prepuberteit aangekomen en dat is niet altijd even gemakkelijk.

Hun eigen mening wordt steeds meer gevormd en ze vinden dingen wel of juist niet leuk. Veel wat er om de meisjes van deze leeftijd heen gebeurt heeft invloed op hoe ze zich voelen.

Hun lichaam verandert, vriendinnen komen en gaan en soms kunnen ze zich een buitenstaander voelen. Ook dit soort gedrag is van invloed op de aanschaf van een cadeau voor deze meisjes.

Je wilt haar natuurlijk op al haar vlakken stimuleren om de moeilijke fases door te komen. Sommig speelgoed haar ook helpen om socialer te worden en te dat ook blijven zodat de omgang met anderen makkelijker wordt.

Een geschikt cadeau uitzoeken om haar vaardigheden en ontwikkeling te stimuleren en haar door de prepuberteit heen te slepen wordt echt wel op prijs gesteld.

Speelgoed, knutselpakketten, cadeaus waar ze buiten mee kan spelen, spullen voor haar slaapkamer of zelfs kleding! Dit is een greep aan cadeaus die we hebben beschreven. Zat er iets voor haar bij?

Het dagboekje was misschien wel een van de betere cadeau-ideeën. Vooral als je kind moeite heeft om zich te uiten is dit een mooie manier om haar daarbij te helpen.

Een Nintendo spelcomputer heeft daar dan weer niet veel mee te maken, maar sommige kinderen zijn dol op het spelen van computergames. Ze zal hier ook ontzettend blij mee zijn en als ouder kun je zelf de controle hierover uitvoeren.

Om haar sociale vaardigheden aan te wakkeren zijn de gezelschapsspellen een goede optie, net als knutselpakketten die ze met meerderen in elkaar kan zetten.

Het lijkt moeilijker als dat het is, er zit vast wel iets voor je bij om als cadeau te geven.

 

Fijne verjaardag!

 

 

 

Kinderfeestjes in Gelderland voor 10 jarigen

De regio Gelderland is bij Go-Kids verdeeld in meerder regio's.  Op deze pagina vind je leuke feestjes op de Veluwe en in de Stedendriehoek of Achterhoek. Maar kijk ook eens op Go-Kids Arnhem-Betuwe-Vallei voor nog meeer leuke uitjes in Gelderland.

 

 

Kinderfeestje Veluwe: Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Voorthuizen, Barneveld, Elburg en Epe

Of de wat kleinere plaatsen Terschuur, Garderen, Uddel, Heerde, Hoenderloo, Elspeet, 't Harde en Vaassen. Er zijn zoveel leuke feestjes te vinden.

Kinderfeestje in de Stedendriehoek: Van Apeldoorn, Deventer tot Zutphen

Of in de wat kleinere plaatsen Ugchelen, Beekbergen, Twello, Terwolde, Nijbroek, Olst, Raalte, Diepenveen, Bathmen, Loenen, Eerbeek, Brummen, Dieren of Voorst kom je ook genoeg leuks tegen

Kinderfeestjes Achterhoek: Vanaf Zutphen, Lochem, Hengelo (gld) tot Ruurlo

En in de wat kleinere plaatsen Laren, Vorden, Epse, Eefde en Gorssel is ook genoeg te doen!

Wat voor feestje ga jij vieren?

Log In