Kinderfeestje 6 jaar

Als je op zoek bent naar kinderfeestjes of toffe cadeautjes voor een 6 jarige dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben heel veel toffe kinderfeestjes tips!

Maar ook een lijst met perfecte cadeautjes voor het feestvarkentje dat 6 jaar wordt.

Lees vooral verder >>

 

Tips voor kinderfeestje 6 jarige

Wij hebben ontzettend veel leuke kinderfeestjes op onze site staan voor een kinderfeestje op de Veluwe of in de Stedendriehoek en Achterhoek.

  • buiten activiteiten zoals speurtochten, schat zoeken, quad rijden, boogschieten of klimmen in een echt klimbos
  • sportieve feestjes met lasergamen, trampoline springen of speeltuinen
  • kinderfeestjes in de natuur of met dieren
  • maar ook interessante musea, high tea of creatieve workshops
  • of creëer je eigen thema of thuis feestjes

>> Kijk hier voor alle toffe feestjes!

 

Aftelkalender verjaardag 6 jaar

Aftelkalender 6 jaar

>> Download onze aftelkalender!

 

Lees vooral ook verder voor cadeautips >>

 

De beste cadeaus voor 6-jarige

Cadeautjes voor een 6 jarige bestaan er in alle soorten in maten. Er is echt heel veel keus voor deze leeftijd. Maar wat ze allemaal doormaken, is het naar school gaan, of ze zitten al in groep 3 of ze gaan bijna. Leren lezen en schrijven zijn activiteiten waar ze hulp bij kunnen gebruiken. 

Cadeautips jongen 6 jaar

Jongens van  jaar hebben vaak moeite om zich te concentreren en leren schrijven is soms best wel een dingetje. Ze zijn met hun fijne motoriek niet altijd even sterk. Cadeau's die op een speelse manier de motoriek stimuleren zorgen voor veel voordeel op school.

Op deze leeftijd gaan jongens ook graag naar buiten, lekker fietsen of voetballen. Ook beginnen een aantal jongens al wat interesse te krijgen in technisch lego. Lekker met je handen bezig zijn en wat moois bouwen.

En ook actieve gezelschapsspellen waar je veel lol bij hebt doen het goed.

Cadeautips meisje 6 jaar

Meisjes van 6 jaar zijn heel verschillend. De een houdt namelijk van stoere en actieve spelletjes, terwijl een ander het liefst lekker rustig met barbies en poppen speelt.

Spelen doen ze bijna allemaal graag met hun vriendinnetjes, of het nu met een speelset is of in de vorm van een gezelschapsspel. Ook poppenhuizen en speelhuizen van lego of playmobile doen de ogen van menig meisje van 6 stralen.

Cadeau's waar ze ook graag mee spelen zijn fijne motorische werkjes, knutselen of bouwen. En ook het leren lezen begint enorm de aandacht te krijgen. Leren op een speelse manier, zo blijft het leuk!

 

Fijne verjaardag!

 

 

 

Kinderfeestjes in Gelderland voor 6 jarigen

De regio Gelderland is bij Go-Kids verdeeld in meerder regio's.  Op deze pagina vind je leuke feestjes op de Veluwe en in de Stedendriehoek of Achterhoek. Maar kijk ook eens op Go-Kids Arnhem-Betuwe-Vallei voor nog meeer leuke uitjes in Gelderland.

 

 

Kinderfeestje Veluwe: Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Voorthuizen, Barneveld, Elburg en Epe

Of de wat kleinere plaatsen Terschuur, Garderen, Uddel, Heerde, Hoenderloo, Elspeet, 't Harde en Vaassen. Er zijn zoveel leuke feestjes te vinden.

Kinderfeestje in de Stedendriehoek: Van Apeldoorn, Deventer tot Zutphen

Of in de wat kleinere plaatsen Ugchelen, Beekbergen, Twello, Terwolde, Nijbroek, Olst, Raalte, Diepenveen, Bathmen, Loenen, Eerbeek, Brummen, Dieren of Voorst kom je ook genoeg leuks tegen

Kinderfeestjes Achterhoek: Vanaf Zutphen, Lochem, Hengelo (gld) tot Ruurlo

En in de wat kleinere plaatsen Laren, Vorden, Epse, Eefde en Gorssel is ook genoeg te doen!

Wat voor feestje ga jij vieren?

 

Log In