Ideeën voor goedkope of betaalbare kinderfeestjes in Gelderland

Ideeën kinderfeestje

Het is elk jaar weer een hele klus om een toffe verjaardag voor je kind te organiseren. Anderen lijken altijd de meest geweldige ideeën te hebben, zonder al te veel moeite. Maar weet dat zij ook uren hebben lopen zwoegen. Of misschien gewoon wel heel slim op onze site hebben gekeken ;)

Lees vooral verder als jij ook geholpen wilt worden!

Kinderfeestje

Kinderfeestje meiden en jongens

Er zit vaak een groot verschil tussen een meiden en een jongens kinderfeestje. Eigenlijk nog geen eens in de organisatie, maar wel in hoe druk het feestje is, als ik andere moeders ook zo hoor. Waar meiden vooral gericht zijn op het samen fijn hebben en vaak goed voor elkaar zorgen, willen jongens graag de competitie aan gaan en kan het ze niet actief genoeg zijn. 

Dit verschil is helemaal niet erg, maar het is wel handig om hier rekening mee te houden. Zorg ervoor dat je bij een jongens feestje wat meer rekening houdt met de bewegingsdrang. En vooral lekker gewoon beginnen en niet teveel kletsen. Dan zul je zien dat jongens ook heerlijk hun gang kunnen gaan. En je eigenlijk met een jongens feestje het veel gemakkelijker hebt.

kinderfeestje

Betaalbare en goedkope kinderfeestjes

Je kunt een kinderfeestje zo duur maken als je zelf wilt. Hoe meer je zelf regelt hoe goedkoper het is. En ook zijn buiten activiteiten over het algemeen goedkoper dan binnen activiteiten. Als je een niet al te duur feestje wilt maken, kies je voor een mooie combi tussen beiden.

Wil je liever geen gedoe, laat dan alles voor je regelen. Dat kost wat, maar dan heb je ook zeker wat! Er zijn gelukkig tegenwoordig we heel veel all-in feestjes die ook heel betaalbaar zijn.

kinderfeestje

Spelletjes kinderfeestje

Als je een thuis feestje wil vieren is het handig als je goed voorbereidt bent. Zorg dat alle materialen klaar liggen en je kort en duidelijk kunt uitleggen wat de bedoeling is. 

Leuke spelletjes voor een kinderfeestje zijn:

  • speurtocht
  • stoelendans
  • oud-hollandse spelletjes
  • levend stratego of memorie
  • hints
  • bingo
  • lasergamen
  • escaperoom

Of kijk eens bij Confetti Per Mail, zij hebben hele leuke kant en klare thuisfeestjes voor je!
Succes gegarandeerd!

Kinderfeestjes voor thuis

Kinderfeestje Gelderland van Veluwe tot de Stedendriehoek en Achterhoek

Ben jij op zoek naar een super tof kinderfeestje voor je zoon of dochter dan helpen wij jou graag. Kijk op onze site, maak gebruik van onze zoekfilters, of niet en houd alle opties open...

Kies hier een tof feestje!

>> op de Veluwe!

of

>> in de Stedendriehoek of Achterhoek!

Veel succes met de voorbereidingen en een hele fijne verjaardag gewenst!

Liefs Judith

Log In