Monkey Town introduceert: Monkey Kidz TV!

Omdat Monkey Town tijdelijk gesloten is voelt mascotte en bewoner Oehlie zich wel een beetje alleen. Dit hebben vaste entertainer Rogier de Avonturier en zijn vriendje Joris, o.a. bekend van familiefilms als De Verdwenen Pakjesboot en Joris & Boris en het Geheim van de Tempel, opgelost door ook in Monkey Town te gaan wonen. Met zijn drieën maken ze er en dolle boel van door de hele dag te dansen, te knutselen, spelletjes te spelen, wedstrijden te houden en nog veel meer leuks te doen.

Vanaf woensdag 1 april zal het drietal elke maandag, woensdag en vrijdag om 13:00 te zien te zijn met een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Monkey Kidz TV. Uiteraard is Monkey Kidz TV ook te vinden op Facebook & Instagram.

Win een Monkey Town 10-rittenkaart! (alleen geldig voor Monkey Town Spijkenisse of Bleiswijk)

Oehlie heeft het reuze naar zijn zin met zijn vriendjes in Monkey Town, maar hij vindt het nóg veel leuker als alle kinderen weer bij hem kunnen komen spelen in de toekomst! Daarom geeft hij nu alvast een 10-rittenkaart weg.  Bekijk de actie op facebook van Go-Kids Rotterdam

Meedoen met Monkey Kidz TV?

Heb jij kijkersvragen voor Joris, Rogier of Oehlie? Of wil je iets leuks laten zien? Heb je een leuk filmpje of foto? Je kunt het ze allemaal mailen via tv@monkeytown.eu!

Bekijk hier de afleveringen: https://www.youtube.com/channel/UCNzLceyhSoD_93PpTSVxhpA