Familievoorstelling Babar en het dierencarnaval

Een fantastisch gezinsuitje waar de kinderen het nog vaak over zullen hebben. 

Familievoorstelling Babar en het dierencarnaval (4+)

Kom met je kind(eren) naar de voorstelling over Babar en laat je betoveren door het olifantje Babar en de prachtige muziek van het Carnaval van de dieren. Tijdens het Gergiev Festival verandert de Grote zaal van de Doelen in een grote muzikale dierentuin. Babar neemt je mee op avontuur. Onderweg ontmoet je een bonte verzameling bijzondere dieren.

Over de familievoorstellingen van het RPhO

Tijdens de familievoorstellingen van het Rotterdams Philharmonisch Orkest kom je ogen en oren te kort: je beleeft een onvergetelijke middag vol spannende verhalen, beroemde symfonische muziek en betoverend theater. En dat allemaal in de Grote Zaal van de Doelen... gegarandeerd spatten de vonken ervan af!

Praktische informatie over dit kindvriendelijke uitje

Deze voorstelling van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vindt plaats op 15 september 2019 in De Doelen. 

Er zijn twee voorstellingen: om 14:15 uur en om 16:00 uur.

Voorafgaand aan de voorstellingen is er voor kinderen een randprogrammering in de foyer. Het is zeker de moeite waard om een uur voor de start van de voorstelling te komen. De kinderen kunnen zich hier vermaken met leuke activiteiten en alvast helemaal in de sfeer komen. 

Tickets bestellen of meer weten over de voorstelling?

Via onderstaande blauwe knop kom je op de website van het RPhO. Hier kun je prijzen van tickets zien, en bij het boeken zelf plaatsen uitkiezen. 

Meer weten & tickets