Bestel het draaiboek en ga met je kinderen thuis op wereldreis

 

Slaat de verveling toe bij de kinderen? Koop het te gekke draaiboek: Op wereldreis

Op wereldreis in eigen huis

Probeer je ook thuis leuke activiteiten te zoeken om samen als gezin thuis te doen tijdens de Corona Crisis of juist leuke leerzame activiteiten voor het moment dat jullie aan het werk zijn met kinderen om jullie heen? We vertellen jullie graag over: 'Op Wereldreis'. 👇

De kinderen leren op een leuke, creatieve manier van alles over 10 verschillende landen. Er zit genoeg materiaal in om de kinderen de komende tijd te vermaken (50 pagina's). Ouders hoeven geen losse opdrachten meer te verzinnen.

Een paar voorbeelden: Waar ligt Hawaii? Hoe knutsel je een mooie draak uit China? Hoe bak je lekkere pannenkoekjes uit Rusland? Wat is 1-10 in het Spaans? Of wat zijn de eerste oefeningen die je leert van Ballet? Wat is jouw naam in hiërogliefen?Welk land is het grootst? Waar wonen de meeste mensen? Hoe maak je een Wajangpop?
Kinderen kunnen veel opdrachten zelfstandig doen en andere kun je samen met de kinderen doen met kleine aanpassingen. Zoals in de avond voor het slapen een sprookje voorlezen uit een ander land of de maaltijd aanpassen aan het land.

Alles is te vinden in het draaiboek dat jullie digitaal krijgen toegestuurd. Bestel "Op Wereldreis' via een email naar info@elkedagfeest.nl met de tekst: wereldreis. 
Speciale actie: Op Wereldreis is te koop voor € 14,95. De eerste 50 mensen die bestellen ontvangen het boek voor € 9,95.