Koningsdag met kids in Rotterdam en omstreken

Koningsdag 2023

Waar ga jij dit jaar Koningsdag vieren? Blijf je in de buurt of trek je eropuit? Ga je de rust opzoeken in een pretpark of dierentuin. Of wordt jij helemaal blij van de vrijmarkt in ieder dorp? Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben een leuk overzicht voor je gemaakt van leuke Koningsdag feesten voor het gezin!

Koningsdag in Alblasserdam

In Alblasserdam beginnen we op woensdag 26 april om 18u met de koningsnacht. Van Penalty’s schieten bij de voetbal tot bingo er wordt van alles georganiseerd. Op donderdag 27 april, begint de het programma vanaf  zonopkomst! Bekijk hier het hele programma van de Koningsdag in Alblasserdam.

Koningsdag in Barendrecht

In de oude dorpskern van Barendrecht zal er dit jaar op Koningsdag weer een braderie en een vrijmarkt voor kinderen worden georganiseerd. Het volledige programma is nog niet bekend, mocht je meer willen weten of een actueel overzicht willen van het programma kijken dan hier.

Koningsdag Berkel en Roderijs

In Berkel en Roderijs wordt er in 2023 ook weer Koningsdag gevierd, er wordt druk aan het programma gewerkt. Kijk hier voor meer informatie.

Koningsdag Bergschenhoek

Dit jaar is er in Bergschenhoek ook weer een echte Koningsdagvieren, met een kleedjes markt en diverse activiteiten voor de kids. Het programma zal hier bekend worden gemaakt.

Koningsdag Bleiswijk

Ook het Oranje Comité Bleiswijk is druk bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag 2023. Het programma wordt hier bekend gemaakt.

Koningsdag Bodegraven- Reeuwijk

In Bodegraven- Reeuwijk is op dit moment nog niet bekend maar het beloofd weer een groot feest te worden in alle delen van de gemeente. Op de site zal het programma bekend worden gemaakt.

Koningsdag in Brielle

In Brielle is er op Koningsdag een gezellige kleedjesmarkt. Kijk hier voor meer info.

Koningsdag in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is er niet alleen een kindermarkt maar zijn er ook kinderspelen en een kermis met geweldige attracties! Kijk hier voor de actuele informatie.

Koningsdag Rotterdam 2023

Koningsdag in Dordrecht

In Dordrecht weten ze ook hoe ze Koningsdag moeten vieren. Hier kan je natuurlijk naar de vrijmarkt maar ook naar een Koningsconcert, een Oranjebandshow en er is een echte vuurwerkshow. Benieuwd naar het hele programma, kijk dan hier. 

Koningsdag in Gorinchem

Of te wel, koningsdag in Gorcum! In Gorcum begint Koningsdag vroeg in de ochtend met een kleedjesmarkt voor de kinderen. Vanaf 11u starten de sport en spelactiviteiten. Kijk hier voor het actuele programma.

Koningsdag Gouda 2023

Ook dit jaar organiseert het Oranje comité Gouda organiseert ook dit jaar weer de festiviteiten op en rond op de markt. Het programma zal hier bekend worden gemaakt.

Koningsdag in Hardinxveld Giessendam

In Hardinxveld Giesendam is het ook weer heel gezellig! Er is een week lang feest! Kijk hier voor het programma. 

Koningsdag Heenvliet 2023

Het is weer ouderwets gezellig in Heenvliet, de Koningsdag op de Markt, met gezellige muziek, kinderspelen, foodtrucks en natuurlijk het vernieuwde sprietlopen. Lees hier alle informatie.

Koningsdag in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis is er een kleedjesmarkt voor kinderen op de kinderboerderij. Kijk hier voor meer informatie.

Koningsdag in Hendrik Ido Ambacht

In Hendrik Ido Ambacht is er voor iedereen iets te doen! Zo is er een ontbijt, taptoe, kleedjesmarkt en een kermis, kijk hier voor het hele programma

Koningsdag Kinderdijk

In Kinderdijk / Nieuw -Lekkerland wordt er op Koningsdag een Zeskamp georganiseerd! Van 11u tot 15.30u is zijn er activiteiten georganiseerd met onder andere springkussens en eetkraampjes! Kijk hier voor actuele informatie volgt via deze link.

Koningsdag met kids Rotterdam

Koningsdag Klaaswaal

In Klaaswaal wordt er gestart met een Koninklijk ontbijt daarna gaan we door naar de kinderoptocht, tuintjes markt en de koninklijke poppenkastvoorstelling. Kijk hier voor de flyer en het programma.

Koningsdag Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel begint de dag met de familiedag bij zwembad de Lansing en eindigt met een spectaculaire licht en water show! Wat er de hele dat te doen is en hoe laat leest u in het programma.

Koningsdag in Maassluis

In Maassluis is ook weer iedereen welkom bij M.S.V., er zijn niet alleen Koningsdag feest maar er is een mega week lang feest. Kijk hier voor het volledige programma. In het centrum van Maassluis is er een Aubade waar iedereen welkom is.

Koningsdag in Maasdam

Koningsdag in Maasdam is ook weer helemaal leuk! Er is een kleedjesmarkt en er is een Superhelden optocht. Er is een knutselmiddag en er zijn verschillende attracties. Kijk hier voor het volledige programma.

Koningsdag Moordrecht 2023

Ook de voorbereidingen voor Koningsdag in Moordrecht zijn in volle dag! Dansschool DNA zal weer gaan optreden en zo zijn er nog veel meer leuke activiteiten. Hier wordt het programma gedeeld.

Koningsdag in Nieuw Beijerland

In Nieuw-Beijerland is er een optocht van zelf versierde kinderfietsjes, een kleedjesmarkt en in de Kerkstraat zijn kraampjes en kan je genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie en de  flyer volgen hier.

Koningsdag Nieuwerkerk aan den IJssel 2023

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel is het dit jaar weer groot feest. Het feest zal deels in het Oude dorp plaats vinden en deels op andere locaties. Het hele programma zal hier worden bekend gemaakt.

Koningsdag in Numansdorp

In Numansdorp is er een vrijmarkt voor de kids, een muzikale optocht en een leuk middagprogramma  helemaal afgestemd op de kids. Kijk hier voor het volledige programma.

Koningsdag in Oostvoorne

In Oostvoorne is er op Koningsdag een groot kinderfeest en ieder kind krijgt een doosje stoepkrijt, er komt Hoog bezoek en er is van alles te beleven! Blijf op de hoogte van het programma! 

Koningsdag in Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland is Koningsdag weer als van ouds. Een kleedjesmarkt, een optocht en een Poppenkast. Kids DJ maakt er een enorm feest van waar zowel de kids als de ouders aan mee willen doen. Kijk hier het programma.

Koningsdag met kids Rotterdam

Koningsdag in Papendrecht

In Papendrecht wordt Koningsdag ook weer groots gevierd. De aubade, de kleedjes, de kramen, braderie en heel veel muziek en om 22.30 uur het vuurwerk op de rivier. Kijk hier voor het programma.

Koningsdag in Puttershoek

Op Koningsdag in Puttershoek is er van alles te doen! Er is een kindermarkt, er zijn kinderactiviteiten en er zijn dj’s. Zie hier het programma. 

Koningsdag in Ridderkerk

Ook in Ridderkerk zijn er verschillende activiteiten. Zo komt er weer een  optreden met interactief programma voor kinderen en ouders! Kijk hier voor het volledige programma. 

Koningsdag in Rockanje

In Rockanje is er ook een feestprogramma met een kindermarkt, kinderspelen en verschillende andere activiteiten.  Kijk hier voor het volledige programma. 

Koningsdag in Rotterdam

In Rotterdam zijn er weer vrijmarkten op de Kleiweg, Nieuwe Binnenweg en in Nesselande. Ook op het Deliplein en in het Liskwartier zijn er verschillende activiteiten. Zo is er natuurlijk in heel Rotterdam wel iets te doen met Koningsdag. 

Koningsdag in Rozenburg

Koningsdag in Rozenburg is weer gezellig voor de kinderen. Er zijn verschillende activiteiten, zoals de stormbaan, het stoomtreintje en een kartbaan. De scouting is ook aanwezig. Je kunt je vrienden en vriendinnen uitdagen met een wedstrijdje spijkerbroek hangen. Kijk hier voor het volledige programma.

Koningsdag in Schiedam

In Schiedam zijn er weer verschillende kleedjesmarkten er is een Aubade en er is een Kinderpaleis in de Grote Kerk. Je kan hier knutselen en dansen, er is een circusworkshop en er is een kinderdisco. Lees hier het programma.

Koningsdag in Sliedrecht

Koningsdag in Sliedrecht staat ook weer bomvol van de activiteiten! Er worden gratis suikerspinnen uitgedeeld, er is popcorn, een draai- en zweefmolen, kinderen kunnen zich laten schminken, er komt een escape room ‘Einsteins Werkkamer’ en een Formule 1 racesimulator. Kijk hier voor het volledige programma.

Koningsdag in Spijkenisse

In Spijkenisse zijn er ook weer verschillende activiteiten zoals een kleedjes markt. Het volledige programma volgt hier.

Koningsdag 2023 Rotterdam en omgeving

Koningsdag in Vlaardingen

In Vlaardingen is er ook weer een groot feest. In het centrum en langs de haven zijn er verschillende activiteiten er is genoeg te doen voor jong en oud. Kijk hier voor meer info.

Koningsdag in Zuid-Beijerland

In Zuid-Beijerland zijn er niet alleen Koningsdag festiviteiten maar is er een hele feestweek! Kijk hier voor het programma van de hele week! 

Koningsdag Zevenhuizen

Het programma van de Koningsdag in Zevenhuizen is bekend! Bekijk hier het hele programma.

Koningsdag in Zwijndrecht

In Zwijndrecht zijn er verschillende Koningsdagactiviteiten maar heel leuk is Koning Kiboe! Koning Kiboe is feest op de kinderboerderij voor de allerkleinste prinsen en prinsessen. Met een Clown Chase van Paw Patrol, kinderspelen en de lekkerste traktaties zoals suikerspinnen, poffertjes en patatjes! Kijk hier voor het hele programma in Zwijndrecht.

Dit overzicht is met zorg samengesteld maar wil je meest actuele informatie, check dat dan altijd bij de organisatie zelf!

Wil je op de hoogte blijven van leuke uitjes en activiteiten voor kids?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Go-Kids regio Rotterdam bestaat onder andere uit de volgende plaatsen Alblasserdam, Barendrecht, Brielle, Rhoon, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido- Ambacht, Hoeksche Waard, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Maassluis, Molenlanden, Nissewaard, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Hoogvliet, Hoek van Holland, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Vlaardingen, Oostvoorne, Rockanje en Zwijndrecht.

 

 

Log In