Koningsdag 2024!

Waar ga jij dit jaar Koningsdag vieren? Blijf je in de buurt of trek je eropuit? Ga je de rust opzoeken in een pretpark of dierentuin. Of word jij helemaal blij van de vrijmarkt in ieder dorp? Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben een leuk overzicht voor je gemaakt van leuke Koningsdag feesten voor het gezin!

Koningsdag in Rotterdam

In Rotterdam zijn er weer vrijmarkten op de Kleiweg, Nieuwe Binnenweg en in Nesselande. Ook op het Deliplein en in het Liskwartier zijn er verschillende activiteiten. Zo is er natuurlijk in heel Rotterdam wel iets te doen met Koningsdag! Voor alle info klik hier!

Koningsdag in Rotterdam

Vier Koningsdag in Alblasserdam!

In Alblasserdam beginnen ze op 26 april om 21u met de koningsnacht. Van Penalty’s schieten bij de voetbal tot bingo er wordt van alles georganiseerd. Op donderdag 27 april, begint het programma vanaf zonopkomst! Bekijk hier het hele programma van Koningsdag in Alblasserdam!

Koningsdag Braderie in Barendrecht

De jaarlijkse Koningsdag Braderie in de Oude Dorpskern van Barendrecht staat weer voor de deur! Met meer dan 100 kraampjes verspreid langs de Dorpsstraat, de Schaatsbaan, kinderkleedjesmarkt, leuke kinderactiviteiten en het Kerkplein belooft het een gezellige dag te worden. Lees hier meer!

Koningsdag Berkel en Roderijs

 • Etalagewedstrijd (19 t/m 27 april)
 • Toneelvoorstelling "De bedriegers bedrogen" (20 april)
 • Konings-skate (21 april)
 • Konings-klaverjas (26 april)
  • Op Koningsdag:
  • Optredens en DJ in de Kerkstraat
  • Kinderactiviteiten en kermis
  • Show van oldtimers

Lees hier meer!

Koningsdag in Bergschenhoek

Bergschenhoek zou niet compleet zijn zonder een kleedjesmarkt in de Leeuwenkuil, een bruisende braderie en een feestelijk dorpsfeest op Koningsdag! Lees hier meer.

Op 27 april viert Bleiswijk de verjaardag van de Koning!

De straten kleuren oranje, kinderen verkopen spulletjes, en er is live muziek vanuit de Oranjekar op RTV Lansingerland. De dag begint met een traditioneel Oranjeontbijt op het Kranenburgplein, voor iedereen toegankelijk. Klik hier voor meer info!

Bruisend Reeuwijk op Koningsdag 2024

Sinds 2017 organiseert Volksvermaak Reeuwijk Koningsdag in Reeuwijk-Brug. Ze combineren oude en nieuwe elementen voor een geslaagd feest. 27 april 2024 komt er weer een Bruisend feest! Alle evenementen zijn gratis toegankelijk, geen ticket nodig. Lees hier verder!

Koningsdag in Brielle

Gezellige dag in de binnenstad van Brielle met o.a. aubade op de Markt en vrijmarkt in de autovrije gedeeltes van de Voorstraat en Nobelstraat! Klik hier voor meer.

Koningsdag Rotterdam 2024

Feest in Dordrecht!

Op 26 april starten ze met een spectaculair Koningsconcert op het Statenplein. Op Koningsdag zelf zijn er traditionele activiteiten zoals de Aubade, de Oranje Vrijmarkt en de Oranjebandshow. Ook zijn er leuke activiteiten in wijken en wordt de dag afgesloten met vuurwerk op het Drierivierenpunt. Lees hier meer!

Koningsdag Gouda 2024

Koningsdag 2024 op de Markt in Gouda! Gouds Geluk zorgt voor een dag vol plezier met live muziek, kinderactiviteiten, foodtrucks en meer. Gratis toegang tot dit gezellige evenement! Meer info? Klik hier!

Kom naar Koningsdag in Heenvliet!

Er is genoeg te doen zoals een fietsoptocht, een kleedjesmarkt, live optredens, sprietlopen, koffie voor senioren, kinderspelen, foodtrucks rondom de Markt en een feestelijk afsluiting! Lees hier meer.

Koningsdag in Hellevoetsluis

De Waag en Barbiertje organiseren een muzikaal evenement achter het Gemeentehuis van Hellevoetsluis. Met het "Koninklijk" duo Freus en meer muziek! Lees hier verder.

Koningsdag in Hendrik Ido Ambacht

In Hendrik Ido Ambacht is er voor iedereen iets te doen! Zo is er een ontbijt, taptoe, kleedjesmarkt en een kermis, kijk hier voor het hele programma!

Koningsdag met kids Rotterdam

Koningsdag Krimpen aan den IJssel

Kom naar Koningsdag in Krimpen aan den IJssel! Geniet van een vrijmarkt op het Tuyterplein en activiteiten. Beleef een Koningsdagconcert in de Sionskerk, gevolgd door een vuurwerkshow. Mis de Koningsloop van av MTK op 26 april om 19:30 uur niet! En er is nog veel meer te doen dus lees hier verder!

Koningsdag in Maasdam

Koningsdag in Maasdam is ook weer helemaal leuk! Er is een kleedjesmarkt en er is een Superhelden optocht. Er is een knutselmiddag en er zijn verschillende attracties. Kijk hier voor het volledige programma.

Koningsdag Moordrecht 2024

Dit jaar introduceren ze iets nieuws: een leuk kinderprogramma! Doe 's ochtends vroeg mee met de lawaaioptocht! Versier je fiets en ga met ze mee om Moordrecht wakker te maken. Na afloop wacht er een lekker ontbijt in de feesttent, gesponsord door Albert Heijn Moordrecht! Meer informatie volgt hier, dus hou het in de gaten! 

Koningsdag in Nieuw Beijerland

De hoofdstraten worden versierd met vlaggenlijnen gesponsord door inwoners. Hierbij het programma voor Koningsdag in Nieuw-Beijerland, met onder andere de Zeskamp op de Kerkstraat en diverse kraampjes naast Plus Schalkoord. Klik hier!

Koningsdag Nieuwerkerk aan den IJssel 2024

Nieuwerkerks Oranje, organisator van Koningsdag in Nieuwerkerk aan den IJssel, nodigt je uit om deel te nemen aan het feestelijke evenement. Lees hier meer!

Koningsdag in Oostvoorne

Ook dit jaar zijn er verschillende activiteiten op de Hofwei: activiteiten voor de kids, een kleedjesmarkt, muziek en foodtrucks. Kom jij ook? Lees hier verder!

Vier Koningsdag in Oud-Beijerland!

Op zaterdag 27 april 2024 vieren ze Koningsdag in het centrum van Oud-Beijerland! Kom samen voor ontmoetingen, tradities en feest voor jong en oud. Gratis activiteiten voor iedereen. Leer hier meer!

Koningsdag met kids Rotterdam

Koningsdag 2024 Papendrecht

In Papendrecht wordt Koningsdag ook weer groots gevierd. De aubade, de kleedjes, de kramen, braderie en heel veel muziek en vuurwerk op de rivier. Klik hier voor meer info!

Vier Koningsdag in Puttershoek!

Stichting Rood Wit Blauw Puttershoek heeft naast Koningsnacht een geweldig programma voor Koningsdag samengesteld! Voor jong en oud zijn er tal van activiteiten. Zowel overdag als 's avonds is de inloop gratis. Lees hier meer!

Koningsdag in Ridderkerk

Ook in Ridderkerk zijn er verschillende activiteiten, zo is er genoeg te doen voor de kids! Klik hier voor het programma!

Koningsdag in Rockanje

Oranjemarkt in Rockanje: Van antiek tot brocante, voor ieder wat wils! Kinderactiviteiten en 'live' optredens. Reserveer een kraam via oranjemarktrockanje@gmail.com. Kom en geniet met het hele gezin van een gezellige dag vol festiviteiten voor jong en oud! Lees hier meer!

Koningsdag in Schiedam

In Schiedam zijn er weer verschillende kleedjesmarkten er is een Aubade en er is een kinderpaleis in de Grote Kerk. Je kan hier knutselen en dansen, er is een circusworkshop en er is een kinderdisco. Klik hier voor meer!

Koningsdag in Sliedrecht staat ook weer bomvol van de activiteiten!

Er worden gratis suikerspinnen uitgedeeld, er is popcorn, een draai- en zweefmolen, kids kunnen zich laten schminken, er komt een braderie en een straattheater. Lees hier verder!

Koningsdag 2024

Koningsdag in Vlaardingen

Kom naar de kleedjes- en vrijmarkt in Vlaardingen, met gezellige activiteiten voor jong en oud! Geniet van optredens, kinderspelen, en meer op het Veerplein. Mis het niet op Koningsdag 27 april! Lees hier meer!

Koningsdag in Zuid-Beijerland

In Zuid-Beijerland zijn er niet alleen Koningsdag festiviteiten maar is er een hele feestweek! Kijk hier voor het programma van de hele week! 

Vier Koningsdag in Zevenhuizen!

Op het dorpsplein en het speciale kinderplein bij Raadhuishof! Geniet van live muziek, gezellige kraampjes en leuke activiteiten voor jong en oud. Mis deze feestelijke dag niet en vier samen de verjaardag van Koning Willem-Alexander! Bekijk hier het programma!

Koningsdag in Zwijndrecht

In Zwijndrecht zijn er verschillende Koningsdagactiviteiten maar heel leuk is Koning Kiboe! Koning Kiboe is feest op de kinderboerderij voor de allerkleinste prinsen en prinsessen. Met een Clown Chase van Paw Patrol, kinderspelen en de lekkerste traktaties zoals suikerspinnen, poffertjes en patatjes! Kijk hier voor het hele programma in Zwijndrecht.

Dit overzicht is met zorg samengesteld maar wil je meest actuele informatie, check dat dan altijd bij de organisatie zelf!

Wil je op de hoogte blijven van leuke uitjes en activiteiten voor kids?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Log In