Erop uit met je gezin in Overijssel. Dat is genieten! Overijssel heeft veel te bieden voor het hele gezin. De prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen met je kinderen, maar Overijssel telt ook veel musea voor kinderen, speelparadijzen, leuke speeltuinen en speelboerderijen en attractieparken. 

Dagje uit in Overijssel

Overijssel bestaat uit 3 Go-Kids regio's. Niet voor niets natuurlijk. Dat is omdat er zo ontzettend veel leuke uitjes voor kinderen zijn. Go-Kids Stedendriehoek, Go-Kids Zwolle en Go-Kids Twente. Elke regio heeft een overzicht pagina gemaakt waarin de toppers van uitjes zijn uitgelicht. 

De leukste uitjes in de Stedendriehoek vind je hier.

De leukste uitjes in de omgeving Zwolle vind je hier

De leukste uitjes in Twente vind je hier. 

Op de website van Go-Kids vind je natuurlijk nog veel meer uitjes. Je dagje uit begint eigenlijk op Go-Kids want via de handige zoekfilter heb je snel jouw ideale gezinsuitje gevonden. Zet in de zoekfilter de kilometer straal op de gewenste afstand en vind het uitje dat bij jullie past!

Erop uit met kinderen in Overijssel

Erop uit met kinderen in Overijssel. Een familie uitje, kinderuitje en gezinsuitje, gratis uitje, een uitje in de natuur...leuke uitjes zijn er genoeg in Twente, Zwolle en de Stedendriehoek! In Erop uit vind je  zwembaden, speeltuinen, wandelroutes, indoor speeltuinen, kindvriendelijk uit eten, buiten uitjes, klimbossen, meiden uitjes, workshops. trampoline parken en kinderfilms.  Maar ook naar het museum met kinderen, naar een escaperoom of educatieve uitjes. 

Erop uit in Zwolle

Erop uit in de Stedendriehoek

Erop uit in Twente en Salland

Kindvriendelijk uit eten met kinderen in Overijssel

Een kindvriendelijk restaurant vind je op Go-Kids.  Uit eten hoort toch wel een beetje bij vakantie vieren.  Er zijn leuke kindvriendelijke restaurants waar je heerlijk met je kinderen kan eten.  Een pannenkoekenhuis of een wok restaurant. Maar ook een bistro, buffet restaurant, familierestaurant, kinder high tea of leuke lunchroom. En de ijssalons mogen ook niet ontbreken in het kindvriendelijke aanbod op Go-Kids. 

Uit eten in Zwolle

Uit eten in de Stedendriehoek

Uit eten in Twente en Salland

Overnachten in Overijssel

Wil je op vakantie in Overijssel? Doen! Wij raden je dit van harte aan! Want Overijssel is prachtig en verveelt nooit! Op Go-Kids vind je leuke accommodaties en locaties om met je gezin te overnachten. Maar ook voor kinderactiviteiten en campings met kinderanimatie is Overijssel zeer geschikt. Wij hebben allerlei kindvriendelijke campings, hotels, vakantiehuizen, bungalows en kampeer locaties voor je op een rij gezet. Op vakantie met kinderen in Overijssel is genieten.

Overnachten in Zwolle

Overnachten in de Stedendriehoek

Overnachten in Twente en Salland

Winkelen in Overijssel 

Heb je zin om lekker te shoppen in een mooie winkelstad in Overijssel? Dat kan! Er zijn diverse steden die een groot winkelaanbod hebben. Zoals Zwolle, Deventer, Enschede, Almelo en Hengelo. Maar ook de kleinere steden zijn zeker de moeite waard om door te struinen. Denk bijvoorbeeld aan Raalte, Nijverdal en Oldenzaal. 

Winkelen in Zwolle

Winkelen in de Stedendriehoek

Winkelen in Twente en Salland

Wandelen met kinderen in Overijssel 

Trots zijn we in Overijssel op onze prachtige natuur. De uitgestrekte weilanden, de wateren in Giethoorn en de mooiste bossen en natuurgebieden in Salland, Twente en Vechtdal. Er zijn veel wandelroutes in Overijssel die ook geschikt zijn met kinderen. Zowel qua afstand, als qua entertainment onderweg. Je vindt de routes hier. 

Geniet van jullie dagje uit in Overijssel!

Groeten Go-Kids Stedendriehoek, Go-Kids Zwolle en Go-Kids Twente 

Log In