Voor ieder wat wils in dit Typisch Zuid-Hollandse landschap!

Of je eropuit wilt in de vakantie of dat je op vakantie bent in Zuid-Holland. Het is de perfecte provincie in Nederland die zeer geschikt is, om een dagje weg te gaan met de kinderen. Er is zoveel te doen, te zien en te beleven en er zijn allerlei leuke verschillende soorten uitjes.

Wat denk je van een bezoekje aan een historische stad, met zijn vele interessante museums? Even heerlijk uit te waaien aan de kust en neerploffen bij een gezellig strandtentje? Te genieten van de natuur en een mooie wandeling te maken? Misschien met de kids lekker af te koelen, bij een zwembad of één van de vele plassen? Lekker indoor spelen bij een dagje minder fijn weer? Op zoek naar een spannend avontuur? In voor iets sportiefs? Of toch gewoon op zoek naar een speeltuintje? Het kan allemaal in Zuid-Holland en er is eigenlijk veel te veel om op te noemen.

Bij Go-Kids hebben wij de allerleukste uitjes voor deze zomer voor je op een rij gezet. Onze Go-Kids-Zuid-Holland bestaat uit de regio Rotterdam, Den Haag en Leiden Groene Hart en per regio hebben wij een aantal toffe 'hotspots' voor je geselecteerd. 

Go-Kids Rotterdam

Go-Kids Den Haag - deze regio is nog 'in de maak', de selectie van uitjes in Den Haag volgt

Go-Kids Leiden Groene Hart

Ook kun je natuurlijk op onze Go-Kids website kijken voor de actuele activiteiten en uitjes voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin. 

Log In