Zwembad Ooghduyne in Julianadorp aan Zee
Ooghduyne 1, 1787 PS Julianadorp aan Zee

In subtropisch zwembad Ooghduyne in Julianadorp spat het plezier er vanaf!

Lekker naar het zwembad in Julianadorp

De 61 meter lange glijbaan en het stuwende water van de stroomversnelling staan garant voor onvervalste waterpret. En met een aangename watertemperatuur en uitgebreide voorzieningen voelt ook ieder gezin met heel jonge kinderen zich direct thuis.

Moe van het ravotten met de kids? Kom dan lekker even bij in het bubbelbad of aan de zwemmersbar.

Na het zwemmen bij Ooghduyne

Na het zwemmen is er nog de gelegenheid om te bowlen of te spelen in de indoor klim en klauterspeeltuin. Heerlijk te dineren met je gezin kan ook bij Brasserie Sandz.

Wat ook echt een aanrader is, je kunt bij Ooghduyne in Julianadorp aan Zee je kinderfeestje op veel verschillende manieren vieren. En ook nog in verschillende prijscategorieën. Zo is er al een feestje mogelijk vanaf € 5,- per kind!

Ooghduyne: een heerlijk uitje voor het hele gezin!

Dus ben je op zoek naar iets leuks om te doen met je gezin? Lekker zwemmen in de omgeving van Alkmaar en de omgeving van Den Helder, dan is subtropisch zwembad Ooghduyne een echte aanrader van Go-Kids!

De Kleine Uurtjes: voordelig zwemmen met de kleine

Buiten de drukte lekker met je baby zwemmen of kleinkind spetteren? Samen met andere vaders en moeders en hun kleintjes gebruik maken van het verwarmde peuterbad? In het laagseizoen kun je van maandag tot en met vrijdag tijdens de Kleine Uurtjes in alle rust met je kind of kleinkind van ons zwembad gebruik maken…tegen gereduceerde tarieven. Dubbele pret, dus! 

Kijk op de site van Ooghduyne voor de tijden en hoogseizoenperiodes! De Kleine Uurtjes gelden dus alleen buiten het hoogseizoen.

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor