SkagaVenture is een veelzijdige plek voor verschillende sportieve uitjes in Schagen. Je kunt er karten, jumpen, indoor spelen én gamen - mooi vermaak voor alle leeftijden.

Karten bij SkagaVenture

Stoer karten (vanaf 8 jaar) doe je op de indoor kartbaan van SkagaVenture: met de razendsnelle e-karts rijd je veilig rond op de baan van 300 meter lang. De baan is helder verlicht en voorzien van veilige barriers, kerbstones en uitloopstukken. Alsof je op een Formule1 circuit rijdt!

Trampolinepark mét indoor speeltuin

SkagaVenture heeft een trampolinepark van ruim 1.000 m2 met o.a. een dodgeball arena, een high performance trampoline, dunkzones, reactiespellen, tumblelanes en heel veel vrije springzones. Er is altijd toezicht, veiligheid staat voorop.

Indoor jungle speeltuin

In de basis is SkagaVenture gericht op kinderen vanaf 8 jaar. Toch zijn ze de jongere kids niet vergeten: er is een spannende indoor jungle speeltuin met een uitdagende klimvulkaan met een hoge glijbaan voor echte durfallen. Ook is er een jungle speelstructuur waarin je naar hartelust kunt klimmen, klauteren en glijden. Maar misschien is nog wel het allerleukste om het ballen shooterspel te spelen!

Mini Jump & Play

Op zaterdag- en zondagochtend is ook het trampolinepark open voor de jonge kinderen: kids van 4 tot 9 jaar oud kunnen van 10 tot 12 uur los gaan in een Mini Jump & Play sessie.

Lasergamen, Arcade hal & VR Room

De tweede etage van SkagaVenture staat geheel in het teken van Gamen. Hier bevindt zich de Arcade hal met gezellige bar waar je o.a. kunt poolen, een potje airhockey kunt spelen maar je kunt je ook uitleven op een flipperkast of op een van de retro game kasten. Maar dat is nog niet alles! Boek een missie om te lasergamen in de Lasertag arena of verlaat voor even de realiteit in de VR Room...

Wij hebben zelf ervaren hoe leuk het is bij SkagaVenture! Lees ons blog voor inspiratie!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!