SkagaVenture: karten, trampolines, indoor ski & games

SkagaVenture: karten, trampolines, indoor ski & gamesBekijk foto's

SkagaVenture is een veelzijdige plek voor verschillende sportieve uitjes in Schagen. Je kunt er karten, jumpen, indoor skiën én gamen - mooi vermaak voor alle leeftijden. 

Karten bij SkagaVenture

Stoer karten (vanaf 8 jaar) doe je op de indoor kartbaan van SkagaVenture: met de razendsnelle e-karts rijd je veilig rond op de baan van 300 meter lang. De baan is helder verlicht en voorzien van veilige barriers, kerbstones en uitloopstukken. Alsof je op een Formule1 circuit rijdt!

Trampolinepark & Ninja Course

SkagaVenture heeft een trampolinepark van ruim 1.000 m2 met o.a. een dodgeball arena, een high performance trampoline, dunkzones, reactiespellen, tumblelanes en heel veel vrije springzones. Er is altijd toezicht, veiligheid staat voorop. En hoe ver kom jij in de uitdagende Ninja Course?!

Mini Jump & Play

Op zaterdag- en zondagochtend is ook het trampolinepark open voor de jonge kinderen: kids van 3 tot 8 jaar oud kunnen van 10 tot 12 uur los gaan in een Mini Jump & Play sessie.

Lasergamen, Arcade hal & VR Room

De tweede etage van SkagaVenture staat geheel in het teken van Gamen. Hier bevindt zich de Arcade hal met gezellige bar waar je o.a. kunt poolen, een potje airhockey kunt spelen maar je kunt je ook uitleven op een flipperkast of op een van de retro game kasten. Maar dat is nog niet alles! Boek een missie om te lasergamen in de Lasertag arena of verlaat voor even de realiteit in de VR Room...

Indoor Ski Skaga

Alvast voorbereiden op je wintersportvakantie?! Dat kan ook bij Skagaventure. Onder persoonlijke en professionele begeleiding leer je de fijne kneepjes van het skiën. Door de instelbare snelheid en hellingshoek is het voor zowel beginners als gevorderden heel geschikt!

Food & Drinks

Na al die activiteit krijg je vast trek! Hoe mooi is het dat je bij Skagaventure ook nog eens echt lekker uit eten kan? Lunch, diner....of gewoon een koffiemomentje of borrel. Uiteraard is er ook een kids menu!

Wij hebben zelf ervaren hoe leuk het is bij SkagaVenture! Lees ons blog voor inspiratie!

Naar de website van SkagaVenture

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor

Log In