Naar het theater met je kind(eren): dat is om allerlei redenen een goed idee. We vertelden er laatst al alles over in onze blog Theater met je kind? Waarom dat een goed idee is + 7 tips.

Dan is het natuurlijk ook wel handig om een beetje te weten wat er zoal in de Nederlandse theaters op het programma staat qua kindervoorstellingen. Laten wij nou een heleboel fantastische jeugdvoorstellingen voor het seizoen 2022-2023 voor je op een rij hebben staan!

Gratis download: Go-Kids Theatermagazine 2022-2023

Onze Go-Kids Theaterspecial 2022-2023 geeft je heel veel heerlijke inspiratie voor toffe kindervoorstellingen in het komende theaterseizoen. Het is een handige bewaarspecial in PDF die we jou graag cadeau doen! Je kunt 'm hieronder bekijken (KLIK!) en meteen - heel handig! - downloaden om te bewaren.

In de special vertellen we uitgebreid over maar liefst 18 verschillende jeugdvoorstellingen die in dit seizoen door het hele land in de theaters staan. Er staat ook bij wanneer ze waar spelen, zodat je gemakkelijk kunt uitvinden op welk moment je met jouw kids naar jullie favoriete voorstelling kunt gaan.

De leukste kindervoorstellingen online op een rij

Je vindt de voorstellingen niet alleen in die handige bewaarspecial, we hebben ze ook online op een rij gezet. Ze zijn zó leuk:

Bij elke voorstelling vertellen we niet alleen waar die over gaat, maar ook in welke plaatsen je ervan kunt gaan genieten met de kinderen. Check snel welke van deze heerlijke kindervoorstellingen bij jou in de omgeving spelen en boek tickets voordat ze uitverkocht zijn!

De leukste voorstellingen in 2022-2023

Gratis theaterkaartjes winnen!

Binnenkort komen we met een héle mooie winactie op  de social media kanalen van Go-Kids Nederland. Daarmee kun je gratis theaterkaartjes winnen om met je kind naar één van die toffe voorstellingen te gaan. Die wil je natuurlijk niet missen... toch? Geef dus onze landelijke Facebookpagina een 👍 en/of volg onze landelijke Instagram account!

Winnaars bekend winactie 

De winactieperiode is inmiddels afgelopen en dat betekent dat we de winnaars bekend gaan maken. We zijn dankbaar voor de vele reacties. Helaas niet voor iedereen prijs, maar gelukkig kunnen we wel heel veel kaartjes voor leuke kindervoorstellingen in heel Nederland weggeven. Klik op de button om te zien of je één van de gelukkige winnaars bent. 

Bekendmaking winnaars winactie >

Volg ons op Facebook: 

Facebook

Volg ons op Instagram

Instagram