Een geslaagd kinderfeestje voor de kids én ouders bij Jumpsquare Heerhugowaard! 

Bryan werd op 13 november alweer 7 jaar. Het is en blijft een cliché, maar wat is de tijd hard gegaan. 7 jaar! Vorig jaar wilde hij al heel graag gaan trampoline springen met zijn kinderfeestje. Helaas werd dat door de coronamaatregelen van toen op het laatste moment onmogelijk en regelden we snel een springkussen als alternatief. Maar, dit jaar gingen we voor de herkansing! Hoewel het even spannend werd weer met een persconferentie een avond eerder, kon het feestje gelukkig doorgaan!

Help! Een niet ingecalculeerd halfuurtje over... 

Na twee jaar thuisfeestjes was dit voor ons het eerste kinderfeestje buiten de deur. Wel hebben we de kinderen thuis ontvangen en eerst lekker taart gegeten en cadeautjes uitgepakt. De kinderen leken uitgehongerd dus de taart was in een rap tempo naar binnen. Ook de cadeautjes die de kinderen in de woonkamer hadden verstopt waren binnen een mum van tijd gevonden door de jarige job... oeps! Dus ik zat onverwachts een halfuur voor op schema, met 8 actieve kids die er zin in hadden ;-) Gelukkig vonden ze de stoelendans, zakdoekje leggen en het slapende leeuwen spelletje ook een grote hit, crisis opgelost! 

Gastvrij ontvangst

En toen was het toch echt tijd om te gaan, tot grote vreugde van de kinderen. Nog even loten wie er voorin mag en hup, met 2 auto's vol beladen van Langedijk naar Heerhugowaard. Bij aankomst bij Jumpsquare werden we hartelijk ontvangen door de medewerkster en kregen de kids hun coole jumpsokken. De medewerkster nam ruim de tijd voor ons en nam ons mee naar de gereserveerde tafel. Even de regels doornemen en alvast even de frietjes en snacks bestellen voor na het springen. We kregen gelijk een flinke kan limonade, die je onbeperkt weer leeg mag terugbrengen en inwisselen voor een volle kan. 

   

3, 2, 1 Gooooo! 

Je bespreekt vooraf hoeveel minuten de kinderen mogen springen. Ik had voor 90 minuten gekozen, een uur is net te kort en 2 uur weer te lang, dus ik vond het een mooie middenweg. Op het scherm boven de ingang naar de trampolines wordt er afgeteld tot ze 'los' kunnen. Vanaf 2 minuten voor tijd begonnen ze  af te tellen, luider en luider... iedereen kon meegenieten! En toen het eenmaal zover was stormden ze met z'n allen het park in, uit enthousiasme niet wetende waar ze moeten beginnen. De meeste van hen waren nog niet eerder bij Jumpsquare Heerhugowaard geweest, het is een enorm trampolinepark met veel verschillende activiteiten dus een heleboel te ontdekken voor ze. 

     

Kinderen blij, wij blij: Best of both worlds

Vanaf dat moment werd het natuurlijk voor ons als ouders een stuk makkelijker. Kinderen keken niet meer naar ons om en vermaakten zich volop op de trampolines. We wisselden elkaar af, 1 van ons bleef bij onze tafel om dorstige kinderen te ontvangen en de ander hield een oogje in het zeil voor eventueel ongemak of vragen. En om natuurlijk een heleboel foto's te maken! Zo werd het voor ons ook ineens een hele relaxte middag ;-) Bryan zit zelf ook op de Jump Scool van Jumpsquare en liet natuurlijk trots zijn geleerde kunsten aan de andere kinderen zien. En als we dan in de buurt waren deden de andere kids natuurlijk hetzelfde, "Kijk vader van Bryan, kijk eens wat ik kan"! Stuk voor stuk getalenteerde jumpers in de dop....

  

Veel meer dan alleen maar trampolinespringen

Jumpsquare Heerhugowaard biedt flink wat variëteit. Zo heb je het 'Main Court', deze area biedt zo’n 300 - 500 m2  aaneengesloten trampolines en is het centrale punt in de Jump Arena. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten: Jumpen van trampoline naar trampoline, salto's oefenen, jump over of van de jump obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn. De 'Sports Zone' is de area om lekker actief bezig te zijn. Je vindt hier sporten die je misschien al kent, maar dan omgetoverd tot een variant op de trampolines. Dé zone voor de echte pro’s op de trampolines is de 'Pro Zone'. Hier draait alles om hoog, hoger, hoogst! De 'Challenge Zone' geeft het jumpen een extra fun factor waar je ook elkaar kunt uitdagen. Tenslotte heb je nog de 'Extreme zone'. Hier ga je sneller, hoger en stroomt de adrenaline door je lichaam. Hier draait het om behendigheid, controle, snelheid en een flinke dosis lef. In deze vind je attracties zoals de Jump Tower en de BigAirBag®. Deze waren ook beiden een grote hit bij de kids! En last but not least, er is een heel fijn, sfeervol en uitgebreide horeca. Wij genoten onder andere van een heerlijke cappuccino! 

  

En dan... snacktijd!

Ze zijn lekker punctueel daar bij Jumpsquare, daar houd ik van. Om half 6 werden de patatjes en de snacks naar onze tafel gebracht en konden de kinderen gelijk aanvallen. Hoewel ze vast nog uren hadden kunnen door springen zag je ze echt even bijkomen en genieten van dat lekkers. Toch best vermoeiend, dat springen ;-) Met nog een lekker ijsje toe kwam het jumpavontuur voor vandaag tot echt ten einde. Toen ik de vraag stelde 'En, wat vonden jullie ervan?' kreeg ik luidkeels te horen dat het heeeel cool, leuk, supertof, gaaf en geweldig was. Hup weer de auto in en iedereen weer veilig thuis brengen. 

 

Voor ons was het kinderfeestje bij Jumpsquare Heerhugowaard echt een succes en een aanrader. Fijn hoe je ontzorgd wordt en de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. Wel slim om met 2 volwassenen mee te gaan, zodat de een de limonade kan blijven bijvullen en de ander een oogje in het zeil kan houden. 

Meer info over kinderfeestjes bij Jumpsquare