Jumpsquare is een trampolinepark met heel veel mogelijkheden om superleuk te jumpen. De vestiging in Heerhugowaard is 2.200 m2 groot, alle ruimte dus om heerlijk te jumpen onder het toeziend oog van de Jump Masters.

Jumpen bij Jumpsquare Heerhugowaard

Jumpsquare Heerhugowaard heeft een grote freestyle area met aaneengeschakelde trampolines, powertrampolines met een uitdagende 'walk-on-wall' bij de High Performance area en nog veel meer! Hoe hoog spring jij tegen de muur naar boven? Er is ook een grote BigAirBag om in te vallen en je kunt elkaar uitdagen voor een spel van dodge- of basketball.  Naast een slackline (balanceren op een gespannen lijn) kun jij ook het gevecht aangaan op de battlebeam. 

MiniJump: trampoline springen voor jonge kinderen

Speciaal voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar hebben ze bij Jumpsquare Heerhugowaard de MiniJump sessies. Daarbij kun je samen met je kind heerlijk jumpen in het hele trampolinepark en alle jumparea's. Voor kindjes tot en met 4 jaar is begeleiding verplicht (één begeleider van minimaal 18 jaar oud), vanaf 5 jaar mogen ze zelfstandig jumpen.

Bij elke Jumpsessie krijg je een nieuw paar Jump sokken

Meer informatie over de MiniJump vind je op de website van Jumpsquare Heerhugowaard.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!