Elke zaterdag- en zondagochtend is het Mini Jump bij STARJUMP in Schagen. Dan kun je om 10 uur heerlijk jumpen met je kind tot 7 jaar, zonder  rondspringende grote kinderen!

Jumpen met je peuter of kleuter

Nog geen 7 jaar? Kom dan op tijd naar de Mini JUMP op zaterdag- of zondagochtend van 10:00 tot 11:00. Op deze uurtjes wordt er rekening gehouden met de kleinste jumpers.

Ze laten bij de Mini JUMP maximaal 25 springers in het park toe, de muziek iets zachter en de verlichting staat wat rustiger. De allerstoerste peuters en kleuters kunnen voordelig kennismaken met trampolinespringen en mogen daarna eventueel doorspelen in Monkey Town tegen een zeer aantrekkelijk tarief. 

Gaan jullie ook naar de Mini Jump bij STARJUMP?

Als je maximaal 6 jaar bent dan mag je voor € 5 van 10:00 tot 11:00 springen in STARJUMP en voor € 6 extra kun je de rest van de dag terecht in Monkey Town. 

MEE-JUMPEN?

Ouders gaan gratis mee het park in om de kinderen te begeleiden. Ook kunnen ze tegen het reguliere tarief voorzichtig meespringen. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van 7 jaar of ouder die ook meespringen tijdens Mini Jump betalen het normale tarief of gebruiken hun (online) strippenkaart.

Reserveer je tickets