Herfstvakantie actie bij schaatsbaan de Meent Alkmaar!

Zaterdagmiddag 9 oktober opent de Alkmaarse ijsbaan haar deuren voor het grote publiek. Vanaf zaterdagmiddag 12.10 uur tot en met zondag 14 maart 2022 kan er weer volop geschaatst worden op de halfoverdekte 400-meterbaan van De Meent.

Herfstvakantie actie: Bring a Friend

Wie in de herfstvakantie in oktober een vriend of vriendinnetje meeneemt naar De Meent ontvang 50% korting op het tweede toegangskaartje van de ijsbaan en schaatshuur met 50% korting op het tweede paar schaatsen. 

Sneak preview voor wie écht niet kan wachten

Op vrijdag 8 oktober kunnen de echte schaatsfans al even een rondje komen schaatsen, van 12:00 - 17:00 uur. Officiële opening is nog steeds op zaterdag 9 oktober, maar wie wil kan dus al een dagje eerder!

Meer informatie
De ijsbaan adviseert tickets online aan te schaffen. Zowel de herfstvakantietickets als reguliere tickets zijn online verkrijgbaar. Bring a Friend tickets zijn geldig van 16 t/m 24 oktober, de overige online tickets zijn een jaar geldig.
Wilt u toch betalen aan de kassa, dan kan dat contactloos of per pin.  Meer informatie is te vinden op de website van de ijsbaan: www.demeentalkmaar.nl.

Volg je Go-Kids regio Alkmaar al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!