Uitjes met korting in Gelderland

Wij gaan graag met onze kinderen eropuit in Gelderland. Maar soms zijn uitjes best duur. Zeker als je wat vaker eropuit gaat ben je best wat geld kwijt. Daarom wisselen wij onze uitjes vaak ook af met gratis uitjes, of we kiezen voor goedkope uitjes of we gaan op zoek naar uitjes met korting.

Kortingenboekje GRATIS download!

In dit blog van de leukste uitjes met korting hebben alle regiomanagers van Go-Kids in Gelderland allerlei leuke tips van uitjes met korting in de provincie voor je op een rij gezet. Dit is toch ook wel echt Nederlands.

Jaarkaarten en strippenkaarten

Bij veel uitjes kun je gebruik maken van jaarlidmaatschappen of 10-strippenkaarten. Heel handig, want zo kun je vaak lekker goedkoop naar je favouriete uitje toe.

 • Bij Multi-actviteitencentrum Bussloo kennen ze bijvoorbeeld de 12x-kaart. Met deze kaart kunnen minigolfers en glowgolfers met heel veel korting komen spelen.
 • Heggies Speelschuur in Emst heeft een 10-rittenkaart en een jaarabonnement.
 • Vinden je kinderen het leuk om musea te bezoeken? Denk dan eens aan een Museumkaart. Het is even een flinke uitgave, maar je kan dan ook een heel jaar lang gratis naar heel veel musea! Heb jij de leukste musea van Gelderland al bezocht? In heel Nederland vind je trouwens leuke musea voor kinderen. 
 • De 10-rittenkaart van MonkeyTown is heel voordelig en biedt leuke extraatjes.

Korting in Gelderland

Kortingen op uitjes in Gelderland

Als je ergens graag naar toe wilt is het altijd handig om eerst op zoek te gaan naar kortingsbonnen of een kortingsdeal. Wij kennen er wel een aantal:

 • Bij Focus Filmtheater in Arnhem krijgen kinderen deze zomer €1 korting op een kinderfilm. 
 • In de zomervakantie kunnen kinderen tot 12 jaar voor maar €3 komen zwemmen bij Zwembad Doelum in Renkum! 
 • Een van de meest toffe kortingsacties op dit moment is toch wel de World of Dinos kortingsdeal. Via Go-Kids koop je de tickets met 20% korting. Zo handig!
 • Bij Go-Kids hebben we ook leuke speurtochten: ga bijvoorbeeld speuren in Harderwijk, Apeldoorn, Deventer of Zutphen. Via ons bestel je kaartjes met 10% korting.
 • Veel uitjes bieden een gereduceerd tarief tijdens daluren of hebben speciale Happy Hours. Zo kun je bij Jumpsquare Arnhem en Jumpsquare Nijmegen elke vrijdag- en zaterdagavond van 20:00 t/m 22:00 uur komen jumpen voor maar € 19,99 inclusief jumpsokken. 
 • Via Go-Kids krijg je bij het Guest House hotel in Kaatsheuvel naast de Efteling ook wel 10 of 15% korting als je via ons besteld. Dat scheelt flink in de prijs.

Dagje weg met online korting

Online zijn er ook veel sites te vinden die dagjes weg met korting aanbieden. Of uitjes die een korting aan bieden als je de kaartjes van te voren online besteld.

 • Op VakantieVeilingen.nl vind je bijvoorbeeld hele leuke kortingen. Dagjes uit naar een dierentuin of pretparken. Een avondjes uit naar een musicals, concert of festival of vouchers voor kortingen in restaurants.
 • Op Dagtickets.nl bestel je zelfs eenvoudig en snel tickets voor attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa.
 • Als je bij het Dolfinarium online je kaartjes koopt krijg je wel €8,55 korting per ticket.

Voordeeluitjes in Gelderland

Ben je lid van de ANWB kun je ook bij vele uitjes leuke kortingen ontvangen. Wist jij dat je via Go-Kids voor slechts €7,50 lid kan worden van de ANWB, waarbij je het hele jaar recht hebben op leden voordelen voor uitjes en de ANWB winkel. Een normaal erop uit lidmaatschap kost €15,50.  

Als je op vakantie gaat is het ook een goed idee om te kijken op Voordeeluitjes.nl. Ontdek hier de leukste hotels en vakantieparken met voordeeluitjes voor je kinderen. Of pak hier een mega last-minute aanbieding.

Uitjes-met-korting-in-Gelderland

Kortingsbonnen en zegels sparen

Wij sparen ook regelmatig zegels voor uitjes. Of we vragen het aan opa en oma of de buurvrouw. Je kunt bijvoorbeeld zegels sparen via de Jumbo spaar app of Eurosparen van Campina of de Efteling zegels van de Albert Heijn. Ook staan er in de Postcodeloterij agenda altijd leuke bonnen om voor minder geld op pad te kunnen gaan. En natuurlijk vind je veel kortingen terug op onze eigen deals pagina. 

Check voordat je op pad gaat altijd de website van de bestemming. Het kan zijn dat kortingen niet meer geldig zijn of dat bepaalde activiteiten zijn uitgesloten van de korting. Ook kunnen openingstijden veranderen, zeker in vakantieperiodes. 

 

 

Log In