Wederom zijn er versoepelingen! Vanaf 5 juni mag er nog meer open. Zo mogen musea weer open, kan er weer gespeeld worden in de binnenspeeltuinen,mogen bioscopen weer beginnen, kunnen we weer naar het theater....Heerlijk! 

Wat is er nog meer open in Limburg?

Een greep uit de mogelijkheden;

The Portal in Sevenum

Bij The Portal Action House kan er heerlijk gesprongen en gespeeld worden. Je waant je hier in een heuse game!

Hier vind je meer informatie

The Portal Lasergame

Lasergamen kan ook weer! Hoe fijn is dat! The Portal Lasergame arena bestaat uit maar liefst 2 verdiepingen. Hier kun je je lekker uitleven!

Meer info vind je hier!

Mattel Play!

Ook de kleintjes kunnen hun hart weer ophalen, want Mattel Play gaat ook weer open. Hier kunnen ze heerlijk spelen met hun televisiehelden, zoals Bob de Bouwer en Angelina Ballerina!

Lees hier verder

Openluchtmuseum de Locht

De Locht in Melderlso opent ook haar deuren weer vanaf 5 juni. In dit leuke openluchtmuseum valt van alles te zien en te beleven over het plattelandleven in Noord Limburg van vroeger en nu!

Lees hier verder

Ballorig Roermond, Sittard en Venlo

Jippie!! We kunnen weer naar de binnenspeeltuin! De 3 Limburgse locaties van Ballorig gaan dus ook weer open. Dat wordt weer klimmen en klauteren naar hartelust!

Lees hier meer over Ballorig Roermond

Lees hier meer over Ballorig Sittard

Lees hier meer over Ballorig Venlo

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Het gaat echt gebeuren! Na een lange, strenge lockdown, gaan we weer iets meer vrijheden krijgen. We mogen er weer op uit met de kinderen! Hoe fijn is dat! Ik heb gekeken waar we weer naar toe mogen vanaf 19 mei. Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden die er momenteel weer zijn. Heb jij tips? Mail deze dan naar limburg@go-kids.nl

Wat is er open?

  • Terrassen
  • Buitenpodia
  • Doorstroomlocaties; openluchtmusea, pretparken, kinderboerderijen en dierentuinen (alleen buiten)
  • Bibliotheken
  • Sportieve activiteiten binnen
  • Sportieve activiteiten buiten

Nagenoeg alles is op reservering. Soms kan dit aan de deur of poort. 

Check vooraf wel even zelf de actuele openingstijden en coronamaatregelen.

Wat is er weer open in Limburg?

De Riet Indoor Entertainment in Horst

Er kan weer gejumped worden bij de Riet in Horst. De kinderfeestjes zullen nog even moeten wachten helaas, maar vanaf 19 mei kun je op dinsdag tot en met zondag weer terecht om lekker te jumpen en meer. Openingstijden zijn van 13:00 - 18:00 uur.

Hier lees je meer

Op het terras bij de Turfhoeve!

We mogen weer langer op het terras! Dat betekent dat we weer uitgebreid uit eten bij de Turfhoeve. Wanneer komen jullie hier weer genieten van de lekkerste brunch, lunch of  een heerlijk diner?

Pssst...het springkussen staat er weer, dus de kids kunnen zich weer heerlijk uitleven terwijl de grote mensen gezellig naborrelen....

Hier vind je meer info!

Genieten van een lekker ijsje of een heerlijke maaltijd bij Lo Solé

Ook bij Lo Solé, ambachtelijk ijs, lunch en diner kan er weer uitgebreid genoten worden op het terras. Gaan jullie voor een lekkere maaltijd? Of toch voor die overheerlijke coupe ijs???

Lees hier verder

De Bieb in Venlo!

We mogen ook weer naar de bibliotheek! Hoe fijn is het om weer live aanwezig te zijn bij het peuteruurtje en om samen met de kinderen weer de leukste boeken te gaan zoeken in de bieb. 

Hier lees je meer over de bibliotheek in Venlo

Toverland

Attractiepark Toverland in Sevenum gaat ook weer open! De buitenattracties mogen weer in gebruik genomen worden, dus dat wordt weer genieten! Ook kun je de komende tijd nog steeds kamperen bij Toverland. Hoe stoer is dat!?

Hier vind je meer info

Kinderboerderij Hagerhof

De dieren, vrijwilligers en deelnemers bij deze toffe kinderboerderij kunnen niet wachten tot ze de poorten weer open kunnen doen! Gelukkig kunnen we vanaf 19 mei weer gezellig naar de dieren komen kijken! 

Lees hier meer

Speeltuinen!

Een boel speeltuinen zijn ook al open! Heerlijk om de kids weer lekker te kunnen laten ravotten. 

Hier vind je een overzicht van geopende speeltuinen

Klimbos Weert

Ze waren al open, maar ze zijn té leuk om niet te noemen... Klimbos Weert is open!

Lees hier meer

Avonturenpark Valdeludo

In Echt gaan de poorten ook weer open! Dat wordt dus weer genieten van potjes lasergamen, spelen in de speelrivier en nog veel meer! 

Hier vindt je meer informatie

Speelbossen!

Natuurlijk kun je ook weer met de kinderen naar een speelbos. Go-Kids zette de leukste speelbossen van Limburg voor je op een rijtje!

Je vindt ze hier!

Dierenrijk in Mierlo

We kunnen weer naar de dierentuin! In Mierlo vind je Dierenrijk, een super leuk park!

Hier vind je meer info

Kasteeltuinen in Arcen

Dit eeuwenoude landgoed met zijn prachtige tuinen is ook weer open. Hier is van alles te doen voor het hele gezin. Kasteeltuinen Arcen is meerdere malen uitgeroepen tot het Leukste Uitje van het jaar van Limburg!

Lees hier verder