Sinterklaas intochten en activiteiten in de provincie Limburg 2023

Oooh kom er eens kijken........ 

De Sint is weer bijna in het land! Een feestelijk spektakel voor jong en oud waar gezelligheid en traditie samensmelten. Het is altijd één groot feest wanneer Sinterklaas weer in het land is. Wil jij weten waar jij in de buurt de Sint en zijn Pieten kunt begroeten? Hieronder vind je een handig overzicht van de intochten in Noord-, Midden-, en Zuid-Limburg. Lees vooral ook verder onder de lijst van intochten, want er zijn ook tal van leuke Sinterklaas activiteiten te beleven in Limburg!

intochten sinterklaas limburg

Noord-Limburg

Sinterklaas Intocht Venlo en Blerick
Sinterklaas Intocht Venray
Sinterklaas Intocht Horst
Sinterklaas Intocht Helden
Sinterklaas Intocht Sevenum

 

Midden-Limburg

Sinterklaas Intocht Weert
Sinterklaas Intocht Roermond
Sinterklaas Intocht Echt
Sinterklaas Intocht Nederweert

Sinterklaas Intocht Maasbracht
Sinterklaas Intocht Reuver

 

Zuid-Limburg

Sinterklaas Intochten Parkstad
Sinterklaas Intocht Maastricht
Sinterklaas Intocht Sittard
Sinterklaas Intocht Geleen

Sinterklaas Intocht Elsloo

 

sinterklaas activiteiten voor kids

Sinterklaas activiteiten voor kids in Limburg

Sinterklaastijd betekent supergezellige momenten voor gezinnen met kleine kinderen. Het is altijd fijn om te weten wat er allemaal te doen is, toch? Dus, pak je pepernoten en chocolademelk erbij, want hier komt een overzicht van de allerleukste Sinterklaas activiteiten voor kids in Limburg!

de club van sinterklaas

Sinterklaasfilms in de bioscoop

Met maar liefst drie Sinterklaasfilms is er bij Pathé Maastricht voor elk wat wils. Lach mee met de capriolen van de Pieten, voel de spanning als Sinterklaas zijn intrede doet, en geniet van de betoverende sfeer die de films met zich meebrengen.

Sinterklaas journaal

Het Sinterklaasjournaal is echt een geweldige manier om je helemaal klaar te stomen voor de super spannende Sinterklaastijd! Ben je er al helemaal klaar voor? Elke dag, als de Pieten hun avonturen delen, ontdek je nieuwe dingen over de reis van Sinterklaas naar Nederland. Het wordt een reis vol vrolijkheid, pepernoten, en misschien zelfs wel een beetje ondeugendheid van de Pieten. Dus, pak je chocolademelk en je favoriete knuffel erbij en nestel je gezellig op de bank. Kijk hier voor meer info >>

Landelijke intocht

De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op 18 november in Gorinchem. Ook deze intocht is natuurlijk weer te volgen op tv! Kijk hier voor meer info>>

Sinterklaas Aftelkalender & Schoenzetkalender

Sinterklaas brengt een soort magie met zich mee die soms wat te veel wordt voor onze kleine vrienden. Ze raken zo enthousiast en nieuwsgierig dat het soms wat moeilijk wordt om rustig te blijven. Misschien kunnen ze niet wachten om hun schoen te zetten, cadeautjes uit te pakken, of gewoon te ontdekken wat er allemaal gaande is. Ga hier naar de tips tegen Sinterklaas-stress bij je kind en om de Sinterklaas Aftelkalender & Schoenzetkalender te downloaden!

aftelkalenders sinterklaas go-kids limburg