Ben je op zoek naar de leukste en meest spannende Halloween activiteiten in Limburg? Waar kun je een leuke Halloweentocht lopen met de kids? En welke films zijn er te zien in het griezelig leuke thema Halloween? Je leest het hieronder!

Lees verder na deze tips

De leukste Halloween activiteiten voor kinderen in Limburg hebben we hier voor je verzameld!

Halloweentochten

Tijdens Halloween willen we allemaal wel een goede dosis spanning en sensatie ervaren. Wat is er nou beter dan een spooktocht door donkere bossen en mysterieuze paden? In Limburg kun je terecht bij verschillende locaties die speciaal zijn omgetoverd tot het ultieme schrikeffect. Bereid je voor op bloedstollende momenten en laat je hart sneller kloppen terwijl je gekke geluiden hoort en spooky figuren tegenkomt. Durf jij het aan? 

Boe in de Zoo bij Kasteelpark Born

Boe in de zoo

In het Kasteelpark is een verlichte wandelroute uitgezet langs de diverse taferelen. Ontmoet "Trolletje" en neem een kijkje bij de heksen en hun toverwinkel maar, pas op voor de grote spinnen op het kerkhof en de aliens. 

Meer info Boe in de Zoo - Kasteelpark Born

Halloween Kids bij BloteVoetenPark Brunssum

Halloween Kids BloteVoetenPark Brunssum

Trek je engste Halloween-kostuum aan en kom samen met andere kinderen griezelen tijdens deze speciale Halloweenwandeling! Het BloteVoetenPark-Bos is volledig ondergedompeld in de Halloween-sfeer, met pompoenen, spinnenwebben, angstaanjagende grafstenen en andere enge Halloween-decoraties. Terwijl je door het park wandelt (met je schoenen aan!), kom je verschillende kindvriendelijke griezels tegen. Roer eens in de heksensoep en maak een foto met je favoriete griezel!

Meer info Halloween Kids - BloteVoetenPark Brunssum

Halloweengrottentocht bij Maastricht Underground (6 t/m 10 jaar)

Halloween grottentocht

In gezelschap van een Officiële Gids van Maastricht Underground waag je je, enkel gewapend met jouw eigen zaklamp, aan een ontdekkingstocht door het duistere en mysterieuze labyrint van de Grotten Sint Pietersberg.

Meer info Halloweengrottentocht - Maastricht Underground

Halloween Films

Bij Pathé Maastricht kijk je nu twee griezelig leuke films die perfect passen bij Halloween met kids.

Scarygirl (6+)

Scarygirl gaat over het dappere meisje Arkie en haar vader Blister die samen op een afgelegen schiereiland wonen. Blister is een zeldzame reuzenoctopus met de magische gave om leven te herstellen. 

Scarygirl

Meer info Scarygirl - Pathé Maastricht 

De Gebroeders Schimm (9+)

Lilith komt samen met de professionele spokenjagers de Gebroeders Schimm een nieuw soort monster op het spoor, het monster dat verstopt is in ons allemaal.

gebroeders schimm

Meer info over Gebroeders Schimm en andere kinderfilms!

Enge films voor kinderen op Netflix of DVD

Wil jij liever thuis gezellig griezelen met een film? Check dan eens ons overzicht voor films die te zien zijn op Netflix of op DVD.

Ga naar het overzicht!

 

 

Log In