In Noord-Limburg is veel te doen voor kinderen en gezinnen tijdens de herfst en in het bijzonder in de herfstvakantie. Er zijn activiteiten in Venlo, Venray en Reuver, maar ook in bijvoorbeeld Gennep en Melderslo. 

Complete activiteitenagenda herfst in Venlo, Venray en omgeving 

Hieronder vind je een kleine selectie van uitjes, evenementen en andere activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Voor een compleet overzicht van alle herfstactiviteiten kijk je in onze agenda. Uiteraard kun je ons ook volgens op Facebook en Instagram.

>> Agenda met overzicht herfstactiviteiten Noord-Limburg << 

Wat is er te doen in Noord-Limburg in de herfst(vakantie)?

  • Bij Leurs in Venlo kunnen kids naar een speciale Halloweenavond. Bij het tuincentrum en het naastgelegen Ruitersport Equidrôme zijn tussen 17.00 en 20.00 uur allerlei griezelige activiteiten en workshops. Wil je kaartjes, haal ze dan snel, want het is aanstaande vrijdag is de Halloweenavond al en vol = vol! 

Ga naar: Halloweenavond voor kids bij Leurs in Venlo

  • Tijdens de herfstvakantie is XBAZE extra vaak en lang geopend! Dus kom van de bank af en leef je uit in dit trampolinepark in Reuver! Momenteel hebben we een winactie, waarbij je kans maakt op 2 uur GRATIS jumpen! Doe snel mee, want vrijdag maken we de winnaar al bekend! 

Ga naar: Win 2 uur gratis jumpen voor 2 personen bij XBAZE in Reuver

  • Spring- en luchtkussens in alle soorten en maten vind je tijdens Crazy Spring Paradijs in Gennep. Deze herfstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool. Er is ook een speciale peuterhoek! Geopend op 18 en 19 oktober.

Ga naar: Crazy Springparadijs tijdens herfstvakantie bij Pica Mare in Gennep

  • Bij Landal De Lommerbergen in Reuveris van alles te doen tijdens de herfstvakantie en als inwoner uit de regio ben je hier ook welkom! Je kunt bijvoorbeeld naar de shows van Bollo en Puk & Pelle, discozwemmen in het Subtropisch Waterparadijs of kijk je ogen uit tijdens de Giga Goochelshow

Ga naar: Agenda dagrecreatie Landal De Lommerbergen in Reuver

  • Bij Museum de Locht in Melderslo leer je van alles over vroeger, zo kunnen je de komende herfst(vakantie)weken ambachtslui aan het werk zien, zelf brood bakken, de was doen zoals vroeger, koken, in de kas werken en herfst-spinsels maken. Ook is er een speciale Paddestoelendag op 21 oktober met diverse activiteiten rondom de champignon en andere eetbare paddestoelen.

Ga naar: Agenda Museum de Locht in Melderslo

  • Houd je van bordspellen en speel je wel eens Risk? Schrijf je dan in voor de LEgendarische GEnnepse Risk Strijd bij 4Events in Gennep. Er is een speciaal jeugdtoornooi voor kinderen vanaf 10 jaar. Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 27 oktober, dus pak snel je RISK-bord uit de kast en ga in hele herfstvakantie veel oefenen zodat jij de LEGERstrijd wint!

Ga naar: Risk-wedstrijd LEGERstrijd bij 4Events in Gennep

  • Op dinsdag 16 en donderdag 18 oktober kunnen tijdens Kidz Science bij Bibliotheek Venlo bibberbotjes maken. Een bibberbotje is een kruising tussen een beestje en een robotje, aangestuurd door een motortje. Kom je ook een gek, grappig of kleurrijk bibberbotje maken? 

Ga naar: Kidz Science presenteert: bibberbotjes maken bij Bibliotheek Venlo

  • In de herfstvakantie is E-Village in Roggel extra vaak en lang geopend. Op zaterdag 20 oktober kun je ook weer knutselen én gamen tijdens Games & Crafts. Dit keer wordt er glitterslijm gemaakt! Wist je dat je bij E-Village ook ieder weekend kunt laserschietenmet pistolen met laserstralen? Wie ga jij uitdagen? 

Ga naar: Gamecenter E-Village in Roggel

  • Voor de waterratten onder jullie is Pica Mare in Gennep the place to be tijdens de herfstvakantie! Vrijdagavond start de vakantie met een zwemdisco en op woensdagmiddag is er een extra mogelijkheid om vrij te zwemmen. Ook kun je een medaille verdienen door deel te nemen aan de Zwem4daagse.

Ga naar: Agenda Sportcentrum Pica Mare in Gennep

  • Kan Kerst voor jou niet snel genoeg komen? Kom dan alvast helemaal in de stemming op de supergrote en kindvriendelijke kerstshow van Tuincentrum Leurs in Venlo! Deze wondere wereld vol beleving en inspiratie is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Geopend t/m 6 januari

Ga naar: Kindvriendelijke kerstshow bij Tuincentrum Leurs in Venlo

Jouw herfsttips in onze agenda?

Heb je nog tips voor ons die niet in dit overzicht of in onze agenda staan? Mail ze dan naar noord-limburg@go-kids.nl