Nu de nieuwe maatregelen van kracht zijn, betekent dit helaas dat alle horeca gesloten is. Dit is voor iedereen een flinke domper en al helemaal voor de ondernemers. Bij veel restaurants kun je weer heerlijke diners of lunch laten bezorgen of afhalen. Zo kun je thuis genieten van het lekkers van je favoriete restaurant, hoef je niet te koken en help je de horeca. Go-Kids zette een aantal tips voor je klaar!

Lo Solé in Sevenum

Bij lunchroom en ijssalon Lo Solé in Sevenum kun je terecht voor een uitgebreid assortiment om te bestellen en af te halen of te laten bezorgen. Ook voor de kinderen is er genoeg lekkers op de menukaart te vinden. In de herfstvakantie ontvang je bij ieder kindergerecht een gratis ijsmunt, waarmee de kinderen in de vakantie nog een lekker ijsje kunnen halen.

Hier lees je er meer over.

Turfhoeve in Sevenum

Bij de Turfhoeve kan er een ruim assortiment aan lekkere gerechten besteld worden. Wat dacht je van een heerlijke brunch. (heerlijk op zondag of tijdens de vakantie na het uitslapen) Er is een speciale kinderbrunch samengesteld, zodat de kinderen mee kunnen genieten zonder meteen teveel op hun bord te hebben. Ook kan er gekozen worden uit een uitgebreid diner. Voor- hoofd- en nagerecht, alles kan. Voor de kinderen zijn er heerlijke pannenkoeken!

Meer info vind je hier.

De Perdstal in Venray

Bij de Perdstal in Venray kun je terecht voor heerlijke pannenkoeken! Je kunt van woensdag tot en met zondag terecht voor een lekkere thuismaaltijd.

Hier vind je alle info.

Boscafé het Maasdal in Horst

Boscafé het Maasdal ligt aan de rand van Horst, waar je heerlijk kunt wandelen. Normaliter kun je daar genieten van een lekkere lunch of diner, misschien wel direct na die wandeling. Nu kun je er een lekkere maaltijd meenemen voor thuis. Ook fijn, toch?

Meer info vind je hier.

Gossimijne Horst & Venray

Bij Gossimijne in Horst en in Venray is het mogelijk om je maaltijd te komen afhalen, maar bezorgen is ook een optie. De kids kunnen genieten van een speciaal Gossi Kids Menu!

Je leest hier hoe het in zijn werk gaat.

De Pannenkoekenmolen in Gulpen

Hebben jullie zin in pannenkoeken? Bestel dan bij de Pannenkoekenmolen in Gulpen. Hier kun je terecht voor een uitgebreid assortiment van de heerlijkste pannenkoeken. 

Hier lees je er meer over!

Gasterie Lieve Hemel in Sevenum

Wil je je nog een beetje in Franse sferen wanen? Haal dan een goed gevulde borrelplank óf een heerlijke maaltijd af bij Gasterie Lieve Hemel in Sevenum. Lieve Hemel beschikt trouwens ook over super knusse en mooie appartementen waar je met het gezin kunt overnachten. En meteen een hapje kunt eten...

Hier vind je meer info.

Tuincentrum Leurs in Venlo

Bij tuincentrum Leurs kun je altijd heerlijk ontbijten en lunchen. Nu het Tuincafé tijdelijk gesloten is, kun je de lekkere maaltijden afhalen en laten bezorgen. Zo kun je thuis samen met de kids genieten van een lekker ontbijtje, zonder zelf in de keuken te hoeven staan.

Ppsst; Bij Leurs is het al kerst! Dit jaar door de hele winkel heen, zo is het veilig shoppen voor de kerstdagen!

Ken jij een leuk, kindvriendelijk restaurant waar je lekker eten kunt afhalen of laten bezorgen? Laat het ons weten. Je kunt je tips doorgeven via limburg@go-kids.nl.

Groetjes, Mirel