Hoi, leuk dat je de site van Go-Kids Noord & Midden Limburg bezoekt!

Bij Go-Kids Noord & Midden Limburg vind je een uitgebreid overzicht van alles van wat er voor kinderen en gezinnen te vinden is in Venray, Venlo, Roermond, Weert en alle andere plaatsen in de omgeving. 

Je vind op Go-Kids Noord & Midden Limburg kindvriendelijke activiteiten, uitstapjes, evenementen, kinderfeestjes, winkels, sportclubs, muzieklessen, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. Ook voor opgroeivragen kun je op Go-Kids terecht! 

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor actieve, sportieve, culturele en natuuractiviteiten. Blog!

Met je gezin een weekendje weg, midweek ertussenuit of vakantie in eigen land? Je vindt het op Go-Kids!

Met je gezin een weekendje weg, midweek ertussenuit of vakantie in eigen land? Je vindt het op Go-Kids!

Hebben jullie al vakantieplannen voor de zomervakantie? Of wil je binnenkort met je gezin een weekend of midweek weg? De leukste kindvriendelijke campings, vakantieparken en hotels vind je op Go-Kids! Go-Kids is inmiddels actief in 25 regio's in Nederland - en daarmee in 11 provincies - en over iedere regio is wel iets leuks te vertellen en dat doen de Go-Kids Regiomanagers in dit blog. Friesland Go-Kids Friesland:Vier dit jaar je vakantie in de waterrijke omgeving in Friesland! Qua oppervlakte is Friesland de grootste Nederlandse provincie, als je land en water bij elkaar optelt. Want Friesland is natuurlijk een paradijs voor watersporters....

Lees verder
Linda.foundation