De Pannekoekenbakker Thorn
Bogenstraat 2, 6017 AV Thorn

Bij de Pannenkoekenbakker in Thorn beleven kinderen en gezinnen een heerlijke tijd in een historisch pand dat speciaal is ingericht om de kleintjes te verwelkomen. De sfeer is gezellig, en de geur van versgebakken pannenkoeken vult de lucht.

Met een indrukwekkende selectie van meer dan 250 verschillende pannenkoeken op het menu is er voor ieder wat wils.

pannekoekenbakker thorn

Heerlijke pannenkoeken eten

Je kunt hier kiezen uit wel meer dan 250 verschillende pannenkoeken die op het menu staan. Ook voor de kinderen is er een zeer uitgebreide menukaart. Als ze klaar zijn, kunnen ze lekker gaan spelen in een van de leuk ingerichte speelkelders! 

Bekijk de menukaart

Kidsclub

Wisten jullie dat als je komt smullen bij de Pannekoekenbakker, je gratis lid kunt worden van de KidsClub? Je krijgt je eigen pasje met je naam erop, maar wat nog cooler is... In plaats van 4 smulmunten, krijg je nu 6 smulmunten per pannenkoek! Dus, schrijf je snel in en geniet van alle voordelen.

Goed om te weten:
Je mag op elk moment besluiten om je weer af te melden. Het lidmaatschap kost niets en brengt geen verplichtingen met zich mee.

Schrijf je in voor de Kidsclub!

Spelen

Na het eten kunnen de kids zich heerlijk vermaken in de leuke speelkelders. Er is een speelkelder voor de peuters/kleuters en eentje voor de wat oudere kids. Laat vooral even weten bij je reservering of je bij een van de speelkelders wilt eten, want de plekjes zijn natuurlijk ontzettend populair bij de kids!

speelkelder

Kinderfeestjes

Wie wil er nu geen pannenkoeken eten met zijn verjaardag? Bij de Pannekoekenbakker kun jij ook een super leuk kinderfeestje reserveren. Met versierde tafel, zelf pannenkoeken versieren, lekker spelen en ook hierbij krijg je natuurlijk muntjes om iets leuks uit te zoeken in het winkeltje. De jarige krijgt zelfs extra muntjes!

Lees hier alles over het vieren van een top kinderfeestje bij De Pannekoekenbakker Thorn.

kinderfeestje pannekoekenbakker

Leuk om te weten!

De Pannekoekenbakker Thorn biedt niet alleen heerlijk eten maar vormt ook een ideale aanvulling op je dag in Thorn. Maar je kunt hier ook je pannenkoek komen afhalen om thuis op te smikkelen.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor