Koorstraat 1, 5831 GH Boxmeer

Zwembad 't Hoogkoor in Boxmeer

Optisport 't Hoogkoor bundelt een scala aan uitdagende leisure- en sportactiviteiten onder één dak. Naast bowlen, glowgolf, het zwembad, de sporthal, turnhal en onze uitgebreide horeca bieden ze nog veel meer leuke activiteiten. Zo zijn in de horeca verschillende speeltafels te vinden en is er een uniek mini Avontura Speelparadijs voor de kinderen. 

Vrijzwemmen

Vrijzwemmen bij 't Hoogkoor doe je gezellig met vrienden, vriendinnen of familie. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd.

Discozwemmen

Zin in een spetterend feest? Kom met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes naar de Zwemdisco. Deze avond gaat het licht uit en de discolampen aan en kun je helemaal los gaan op de nieuwste hits. Wil je weten wanneer je kunt komen discozwemmen bij 't Hoogkoor? Klik dan hier.

zwemdisco, disco zwemmen, uitje, hoogkoor, boxmeer

Zeemeermin/haaien zwemmen

Leer zwemmen als een echte zeemeermin! Maak tijdens een leuke workshop kennis met deze bijzondere zwemtechniek of leer zwemmen als een echte zeemeermin met de speciale zwemlessen. Voor jongens zijn er haaienstaarten beschikbaar.

zwemmen, zwembad, zeemeermin zwemmen, zeemeermin, hoogkoor, boxmeer

Bowlen en Glowgolf bij Leisure Center Boxmeer

Op deze locatie van Optisport vind je ook het Leisure Center Boxmeer. Klik hier voor meer informatie.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor