Leisure Center Boxmeer  

Koorstraat 1, 5831 GH Boxmeer

  Op de vertrouwde locatie van Sportcentrum - zwembad 't Hoogkoor vind je sinds het voorjaar van 2018 ook Optisport Leisure Center Boxmeer! Je kunt er bowlen, glowgolf, foot- en hockeypool spelen. Tevens zijn er nog meer leuke activiteiten, zoals verschillende speeltafels en is er een mini Avontura Speelparadijs voor de kinderen.

  Glowgolf

  Midgetgolf kent iedereen wel, maar glowgolf is wel iets anders. De ruimte is verlicht met blacklight, hetgeen alles oplicht wat fluorescerend is, waardoor je je in een gave futuristische wereld waant. In Boxmeer zijn de banen helemaal gemaakt in de stijl van diverse sporten. Zo kom je bijvoorbeeld een waterpolo- en basketbalbaan tegen. Hoe leuk is dat! Er zijn in totaal maar liefst 15 banen. Bij de start ontvang je een kaart, waarop je de scores kunt noteren. Zo kun je samen met je familie, vereniging of klasgenoten de strijd aangaan.

  Bowlen

  Ook kan er worden gebowld bij Leisure Center Boxmeer. Speciaal voor beginners zitten er bumpers aan de zijkant van de baan. Hierdoor kan iedereen een strike gooien! Via een reserveringssysteem kun je één of meerdere banen afhuren. Ook voor de kinderen is de puntentelling begrijpelijk. Dat maakt deze activiteit uitermate geschikt voor een kinderfeestje of familiefeestje.

  En o ja, je mag tijdens het bowlen je eigen schoenen aanhouden! 

  Foot-/ Hockeypool

  Ook Foot-/ Hockeypool speel je bij Leisure Center. Dit is een combinatie van voetbal, hockey en pool. Plezier, gezelligheid en competitie staan centraal. Speel één tegen één of in teams. Of je nu al jaren voetbalt of hockeyt of nog nooit tegen een bal hebt getrapt, dit is altijd leuk. Om het helemaal compleet te maken kun je ook terecht voor een potje airhockey of tafelvoetbal. Je hoeft voor deze activiteiten niet te reserveren.

  Sportcafé

  In het horeca-deel van Leisure Center Boxmeer, het sportcafé, vind je een uitgebreidere menukaart. Na het sporten kun je hier terecht voor een hapje en onder het genot van een drankje nog napraten met je vrienden.

  Kijk ook eens naar de verschillende arrangementen van activiteiten inclusief eten of een hapje.

  Reserveren

  Foot- en hockeypool kun je zo komen spelen, maar voor bowlen en glowgolf moet je van te voren wel even reserveren. Dit kan gemakkelijk via de reserveringsmodule op de website van Leisure Center Boxmeer.


  Adres

  • Adres: Koorstraat 1
  • Stad:  Boxmeer
  • Land:  NL
  • Postcode:  5831 GH