Landal de Lommerbergen in Reuver

Op Landal De Lommerbergen in Reuver heb je keuze uit verschillende typen bungalows voor 2 tot 8 personen voor een gezellig en/of actief weekendje weg, midweek of vakantie. Er zijn ook speciale 4-persoons kinderbungalows met diverse extra kindervoorzieningen en speelgoed.

Behalve overnachten kun je natuurlijk van alles doen op het park, zoals zwemmen in het subtropisch zwembad, bowling, sprookjesgolf, spelen in de indoor speeltuin, culinair genieten in een van de restaurants en nog veel meer!

TreeTime in Mook

Boek je een arrangement bij TreeTime in Mook, dan slaap je in een boomtent, midden in de natuur. Hoe bijzonder is dat! Niet alleen je overnachtingsaccommodatie en de omgeving zijn bijzonder, je wordt tijdens je verblijf ook uitgedaagd om back to basic te gaan en je eigen grenzen op te zoeken. 

De arrangementen van TreeTime zijn een beleving voor ieder gezin, groep of organisatie die uitgedaagd wil worden en (weer) wil ervaren hoe je voor jezelf kunt zorgen zonder de aanwezigheid van elektriciteit, internet en stromend water. TreeTime verzorgt tijdens het verblijf maaltijden die aansluiten bij het pure gevoel van het buitenleven. Ook vinden er tijdens het weekend outdoor-activiteiten plaats.

Camping De Geuldert in Plasmolen

Camping De Geuldert in Plasmolen is een van de oudste campings van Nederland. Je kunt hier kamperen met je eigen tent, vouwwagen, camper of caravan. De Geuldert ligt centraal voor diverse wandel-, ATB- en fietsroutes en is tevens een ideaal verblijf voor deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse. 

Op en rond het nabij gelegen grote recreatiemeer - de Mookerplas - vermaken water(sport)liefhebbers zich opperbest. In het gezellige toeristische dorp Plasmolen vind je tal van restaurants en andere horecazaken. Ook op de camping is voor iedereen wel wat te doen, er is animatie en vermaak voor zowel kinderen als volwassenen.

Log In