Camping De Geuldert  

Schildersweg 6, 6586AL Plasmolen

  In het dorpje Plasmolen, in de kop van Noord-Limburg, vind je Camping De Geuldert, een familiebedrijf dat al sinds 1917 bestaat en daarmee een van de oudste campings - of misschien wel dé oudste camping - van Nederland is. De camping is geschikt voor mensen van alle leeftijden en dus zeker ook voor gezinnen met (jonge) kinderen. Je kunt hier kamperen met je eigen tent, vouwwagen, camper of caravan. Je hebt de keuze uit basisplaatsen (6 amp) en comfortplaatsen (10 amp en water). Kom je met een camper dan kun je terecht op de speciale camperplaatsen.

  Wandelen en fietsen

  De Geuldert is gelegen aan de voet van de St. Jansberg, je loopt vanaf de camping bijna direct het bos in. De camping ligt centraal voor diverse wandel-, ATB- en fietsroutes, zoals het pieterpad en het knooppuntennetwerk voor fietsers en wandelaars. Ook is de camping een ideaal verblijf voor deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse. Op de derde wandeldag - de dag van Groesbeek - lopen de wandelaars zelfs bij De Geuldert door de straat.

  In de omgeving

  Op en rond het nabij gelegen grote recreatiemeer - de Mookerplas - vermaken water(sport)liefhebbers zich opperbest. Zwemmen, surfen, waterfietsen, varen, vissen, het kan allemaal. In het gezellige toeristische dorp Plasmolen vind je tal van restaurants en andere horecazaken. Ook het Brabantse Land van Cuijk en het Gelderse Nijmegen zijn niet ver, evenals de Duitse grens. Bezienswaardigheden en vertier genoeg dus in de omgeving!

  Faciliteiten

  Bij camping De Geuldert is voor iedereen wel wat te doen. Er is vermaak voor alle leeftijden, kinderen en volwassenen. De camping beschikt over een volleybalveld, speeltuin met airtrampoline, tafeltennistafel en een jeu des boules baan. Ook is er een jeugdhonk waar je tv kunt kijken of een potje tafelvoetbal spelen. Neem ook een kijkje op de kinderboerderij, waar kinderen dagelijks mogen helpen met het verzorgen van de dieren.

  Horeca

  Voor een drankje, hapje of een ijsje kunt je terecht in de kantine en cafeteria van de camping. Er is ook een campingwinkel met dagelijks vers afgebakken broodjes.

  >> Zie ook de pagina Horeca Camping De Geuldert << 

  Adres

  • Adres: Schildersweg 6
  • Stad:  Plasmolen
  • Land:  NL
  • Postcode:  6586AL