Slapen in een boomtent, midden in de natuur. Hoe bijzonder is dat! Het kan met TreeTime in de bossen op de Mookerheide in Noord-Limburg. Niet alleen je overnachtingsaccommodatie en de omgeving zijn bijzonder, je wordt tijdens je verblijf ook uitgedaagd om back to basic te gaan en je eigen grenzen op te zoeken. Er is namelijk geen internet en geen elektriciteit aanwezig. Door het ontbreken hiervan krijgt de onderlinge communicatie een extra impuls. 

Compleet weekendarrangement

TreeTime biedt een compleet verzorgd (weekend)arrangement in de buitenlucht aan voor groepen van minimaal 16 en maximaal 24 personen. Dit hoeft echter niet één grote groep te zijn die elkaar kent. Je kunt je afzonderlijk als als klein groepje of gezin aanmelden. Als er voldoende aanmeldingen zijn, gaat het weekend door. 

Maak je eigen kampement

Het verblijf begint met het realiseren van jullie eigen kampement. De eerste uitdaging is samen de slaaptent ophangen tussen de bomen. In samenspraak met elkaar en onder begeleiding van TreeTime ga je vervolgens voorzieningen maken zoals een kookplek, vuurplaats en wasplaats. 

Eten, drinken en outdoor-activiteiten 

Het eten en drinken zit bij het arrangement inbegrepen. TreeTime verzorgt tijdens het verblijf maaltijden die aansluiten bij het pure gevoel van het buitenleven. Ook vinden er tijdens het weekend outdoor-activiteiten plaats. 

Voor gezinnen, groepen en organisaties

De arrangementen van TreeTime zijn een beleving voor ieder gezin, groep of organisatie die uitgedaagd wil worden en (weer) wil ervaren hoe je voor jezelf kunt zorgen zonder de aanwezigheid van elektriciteit, internet en stromend water. Je ontdekt wat je zelf kunt realiseren midden in de natuur met minimale middelen en hoeveel voldoening dit kan geven.

Aanmelden

De arrangementen duren van vrijdag 19.00 uur tot zondag 11.00 uur. Je kunt jezelf of je gezin of groep(je) aanmelden via de website van TreeTime. Als er minimaal 16 aanmeldingen zijn, kan het doorgaan. 

Ga naar website