Vier Internationale Hamburgerdag met de hele familie!

Internationale Hamburger Dag is de perfecte gelegenheid om jezelf en je gezin te trakteren op een van de meest geliefde gerechten ter wereld: de hamburger! Deze dag draait helemaal om genieten van sappige, smaakvolle burgers in een gezellige sfeer. Voor ouders met kinderen zijn er volop kindvriendelijke restaurants én dagjes uit die niet alleen heerlijke hamburgers serveren, maar ook zorgen voor een leuke en ontspannen ervaring voor de hele familie.

Hamburger Dag

Tips voor een Geweldige Hamburgerdag:

  1. Reserveer van tevoren: Kindvriendelijke restaurants kunnen druk zijn, vooral tijdens speciale gelegenheden. Zorg ervoor dat je een tafel reserveert om teleurstelling te voorkomen. En dat hoeft natuurlijk niet alleen op Hamburger Dag te zijn, want voor de echte liefhebber is het veel vaker Hamburgerdag! 
  2. Kies een kindvriendelijke locatie: Let op restaurants die voorzieningen zoals speelhoeken, kindermenu’s en veilige buitenruimtes bieden. Met de lijst hieronder in de blog, kun je de plank zeker niet misslaan!
  3. Geniet van de sfeer: Neem de tijd om te genieten van de maaltijd en de ambiance. Lekker quality time met het gezin doorbrengen!

Hier zijn enkele van onze favorieten waar je natuurlijk terecht kunt voor een heerlijke hamburger:

BloteVoetenHut in Brunssum

BloteVoetenHut Brunssum | BloteVoetenPArk
BloteVoetenHut

Bij de ingang van het BloteVoetenPark, omgeven door de natuur, vind je de gezellige BloteVoetenHut. Hier kun je genieten van een heerlijke burger, midden in het groen. Terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen of in het speelkeukentje buiten, kun jij ontspannen op het natuurterras met goed zicht op de spelende kleintjes. Ook binnen in de BloteVoetenHut is er volop speelgelegenheid. Zo zijn er een sensory tafel, een keukentje, klimtoestellen en nog veel meer leuke activiteiten voor de kinderen. Voor of na het eten kunnen jullie hier natuurlijk ook nog een wandeling maken in het BloteVoetenBos. 

Meer over De BloteVoetenHut 

Stardust Bowling in Sittard

Bowling Stardust Sittard
Bowling Stardust Sittard

Combineer lekker eten met een potje bowlen! Super leuk voor alle gezinsleden. Bij Bowling Stardust boek je een Family Fun Arrangement waarbij je kunt genieten van een uurtje bowlen én een burger (of andere snack). Maar je kunt ook voor of na het bowlen een van de heerlijke burgers van de menukaart bestellen. 

Meer over Stardust

Brasserie Bie de groeve in Meerssen

Brasserie Bie de groeve
Brasserie Bie de groeve

Het hele jaar door is dit een geweldige plek om samen met de kids een hapje te eten. Bij goed weer kunnen ze spelen in de grote buitenspeeltuin en bij slecht weer is er nu ook een hele nieuwe binnenspeeltuin waar de kids tot en met 12 jaar gebruik van kunnen maken. Er is een aparte kinderkaart en voor de volwassenen staat er een heerlijke Limburger op de menukaart, een sappige hamburger op een Brioche broodje. Dus heerlijk genieten hier met z'n allen! 

Meer over Brasserie Bie de groeve

De Vermaekerij in Maasbree

De Vermaekerij in Maasbree
De Vermaekerij 

Bij de Vermaekerij valt echt vanalles te beleven. Je kunt hier bowlen, speel met een team de nieuwe Break-in Game, Ga op pad met de Wie-Wat-Wandel Quiz of probeer de nieuwe rage in nederland; het Shuffelboarden eens samen uit. van al die leuke activiteiten hebben jullie vast honger gekregen. Als je hier komt lunchen kun je genieten van een hamburger. Voor de kids is er ook een aparte kinderkaart. 

Meer over De Vermaekerij

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen
Kasteeltuinen Arcen

Kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij Kasteeltuinen Arcen. Naast de prachtige flora en fauna is er nog veel meer te beleven! Er is een groot speelstrand met een vlot, diverse speeltorens en een avontuurlijke 21-holes Adventure Minigolf. Deze bijzondere minigolfbaan is aangelegd in een berglandschap, verscholen tussen watervallen, stroomversnellingen en grotten. Bij het bergpaviljoen staan er meerdere burgers op de menukaart. Dus ook hier kan de hamburgerliefhebber zijn hart ophalen!

Meer over Kasteeltuinen Arcen

Mind Mystery in Horst

Mind Mystery Horst
Mind Mystery in Horst

Een huis dat op z'n kop staat, optische illusies en andere vreemde gewaarwordingen laten je hersenen overuren maken bij Mind Mystery in Horst. Tussen alle illusies door kunnen jullie natuurlijk wel een pauze gebruiken. Neem dan plaats in het restaurantje, want hier kun je zelfs een Mystery Burger krijgen! 

Meer over Mind Mystery

Restaurant Aan de Meule in Beek

Restaurant Aan de Meule
Restaurant Aan de Meule

Bij Restaurant Aan de Meule vind je een hele uitgebreide menukaart en tevens een aparte kinderkaart! Eet jij liever vega, maar wil je toch kunnen genieten van een burger, dan ben je hier aan het juiste adres voor een heerlijke groente burger! Daarnaast kunnen kids voor en na het eten, heerlijk spelen in de ruime speeltuin van Aan de Meule. 

Meer over Aan de Meule

Jungle Café in Nuth

Hamburgers eten bij Jungle Café
Jungle Café

Het sfeervolle Jungle Cafe is onderdeel van Unit 13 Outdoor Adventures, maar daarnaast ook toegankelijk voor een gezellig familie-diner of gewoon een drankje om bij te kletsen met familie en vrienden. En over hamburgers gesproken....... check de bovenstaande foto eens, daar krijg je toch honger van! Hier vind je op de menukaart een héle ruime keuze aan burgers! Je kunt voor of na het eten natuurlijk ook terecht bij Unit 13 voor een potje lasergamen of airsoften met de kids! 

Meer over Jungle Café

SnowWorld Landgraaf

Brasserie Friends SnowWorld Landgraaf
SnowWorld Landgraaf

Van een actief uitje in de sneeuw krijg je vast wel trek in een heerlijke hamburger! Maar ook als je zelf liever niet op de latten staat, ben je hier meer dan welkom om een hapje te eten met het hele gezin. Bij Brasserie SnowFriends bij SnowWorld Landgraaf staat er voor volwassenen een heerlijke Black Angus Burger of een Vegetarische Burger op de menukaart.

Meer over SnowWorld Landgraaf

Kanjel Maastricht

Kanjel Maastricht
Caption

De speeltuin bij Kanjel biedt een breed scala aan leuke speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Terwijl de kleintjes zich volop vermaken, kunnen ouders en grootouders ontspannen op het terras en genieten van de gezellige en ontspannen sfeer. Voor zowel grote en kleine eters is er een burger te vinden op de menukaart bij de brasserie. Ga dus zeker eens langs om te proeven wat er allemaal op de menukaart staat!

Meer over Kanjel Maastricht

Eet smakelijk!

Go-Kids Limburg | Hamburger Dag