Dit vind je misschien ook interessant

Beleef Pasen met het hele gezin: tips voor leuke activiteiten in Leiden - Den Haag!

Het is bijna Pasen en dat betekent tijd om eropuit te gaan met het gezin! Go-Kids Leiden - Den Haag heeft de leukste activiteiten voor de paasvakantie (en daarna) verzameld in deze blog! Veel plezier met het plannen van een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Madurodam. Moet je beleven!

Ontdek Madurodam: Nederland in het klein, met spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Red het land van overstromingen, bewonder bloemen, voel je als een DJ, en nog veel meer! Voor een dag vol avontuur, plezier en leren. Lees hier meer!

De piste op in SnowWorld Zoetermeer!

Ga jij niet op wintersport ver weg, maar wil je wel verse sneeuw zien en beleven? Dan is SnowWorld Zoetermeer, inclusief prachtige Alpenspeeltuin, een echte aanrader! Bovendien zijn er te leuke activiteiten als Kidsdagen en kun je als ouder natuurlijk ook de piste op of lekker toekijken vanuit het gezellige restaurant. Lees hier voor meer!

Paasweekend bij CORPUS!

Ontdek het menselijk lichaam deze Pasen bij CORPUS! In slechts 55 minuten neemt onze 'Reis door de Mens' je mee van de knie tot de hersenen. Na afloop verken je 'Mijn CORPUS', vol interactieve tentoonstellingen en games. Lees hier onze ervaring bij CORPUS!

Waterspeeltuin en kinderboerderij de BuytenDelft

Eigenlijk is het simpelweg een waterspeeltuin noemen te kort door de bocht: met een kinderboerderij, leuke horeca, veel speeltoestellen, zand en grasvelden kunnen kinderen zich hier uren vermaken. Wel betaal je drie euro toegang per persoon, maar dit is het geld zeker waard. Je moet er wel rekening mee houden dat zodra de zon schijnt het snel druk wordt en je dus achter het net kan vissen. Klik hier voor meer info!

Paasbrunch bij Kurenpolder

Geniet op zondag 31 maart vanaf 11.30 uur van een heerlijke Paasbrunch in de Plaza! Ontdek een uitgebreid buffet met onder andere diverse soepen, versgebakken croissants en broodjes, luxe beleg, en hartige en zoete lekkernijen voor kinderen. Na de brunch kunnen de kinderen deelnemen aan de gratis Paaseierenzoektocht. Lees hier meer!

Duincampus Meijendal

Ontdek leuke buitenactiviteiten voor de kids op de Duincampus in Meijendel, vlakbij Oud Wassenaar. Begin bij Bezoekerscentrum De Tapuit voor gratis duinschriften en themaroutes. Kies uit kindvriendelijke wandelroutes die starten achter het centrum. Leer over drinkwater en duindieren op de waterlesroute, speur naar verstopte dieren en ontdek de flora en fauna van Meijendel op de speurroute! Leerzaam én leuk voor een dagje in de natuur! Lees hier verder.

Duinrell & Tikibad in het Paasweekend! 

Duinrell, een bekend attractiepark in Wassenaar, biedt een breed scala aan familieattracties, inclusief spectaculaire achtbanen zoals de Falcon. Het is een perfect dagje uit voor het hele gezin. Ook zijn er tijdens het Paasweekend super leuke activiteiten zoals paaseieren zoeken en nog veel meer! Naast de spectaculaire attracties kun je hier ook genieten van toffe glijbanen in Tikibad. Speciaal voor de kids is er binnen het Tikibad een zone genaamd Playa voor Kids, waar ze zich urenlang kunnen vermaken met leuke attracties en elementen. Ontdek het zelf en geniet van een dag vol plezier! Lees hier meer.

Bounce Valley Zoetermeer & Delft zijn open met Pasen!

Geen trampolinepark, geen speeltuin... maar wél een airpark! Dit nieuwe type attractie is 100% fun voor de kids en ouders. Tip van ons: het is echt gemaakt om samen plezier te hebben en ook deels ontworpen op volwassenen; ga dus niet passief zitten toekijken, maar doe lekker mee!
💜Bounce Valley Zoetermeer!
💜Bounce Valley Delft!

Pasen bij de Euromast

Begin je Paasweekend goed met het speciale Paasarrangement bij de Euromast! Geniet op eerste en tweede Paasdag van een uitgebreid buffet met zoete en hartige lekkernijen, inclusief koffie, thee en sappen. Ook krijg je toegang tot de platforms en een rit met de Euroscoop. Ontmoet de Paashaas en doe mee aan een leuke speurtocht voor de kinderen, inclusief cadeautje! Lees hier meer. 

FunZone Zoetermeer & Delft zijn open met Pasen!

Ontdek FunZone Zoetermeer, dé plek voor familie-uitjes in de regio! Geniet van een overdekt speelparadijs waar zowel kinderen als volwassenen zich vermaken met diverse activiteiten zoals Glow Minigolf en Lasergame. Na afloop kun je lekker eten bij Pannenkoekenrestaurant De Vliegende Pan, waar kinderen zelfs gratis toegang hebben tot de FunZone Speeltuin tijdens het diner. Lees hier meer!

FunZone Delft is dé bestemming voor een dagje uit met de familie! Deze indoor speeltuin biedt plezier voor alle kinderen, met diverse speelpleinen en activiteiten, inclusief een peuterplein en interactieve games. Ouders hebben gratis toegang en kunnen ontspannen op het horecaterras. Kom langs en geniet van een dag vol plezier bij FunZone in Delft! Klik hier voor meer informatie.

Jump, jump, jump!

Staan jouw kinderen ook te springen voor de vakantie? Een trampolinepark werkt altijd! 

  • Er zijn meerdere trampolineparken in de regio
  • Het kan ongeacht het weer doorgaan
  • Gerenommeerde ketens met veiligheid hoog in het vaandel
  • Lekker sportief

Ga naar Trampolinepark Jumpsquare Rijswijk!

Paasweekend bij Museon-Omniversum

Ontdek de wereld tijdens het Paasweekend bij Museon-Omniversum! Duik in boeiende verhalen en ontdek een veelzijdige collectie van objecten uit de natuur, cultuur en technologie. Hoewel je tijdens je bezoek slechts een glimp opvangt van de uitgebreide verzameling, kun je op de collectiewebsite meer dan 90.000 voorwerpen bekijken! Verken zeldzame dieren, mens- en plantmodellen, fossielen, telescopen en nog veel meer. Mis deze kans niet om de wereld te ontdekken vanuit het comfort van het museum! Lees hier verder.
Bekijk ons blog over het Museon-Omniversum!

Kinepolis Leidschendam met Pasen

Beleef dit Paasweekend de ultieme filmervaring bij Kinepolis! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een breed scala aan films voor alle leeftijden en interesses. Van spannende actiefilms tot hartverwarmende familiefilms, er is voor elk wat wils. Trakteer jezelf op heerlijke snacks en drankjes en laat je meevoeren door de verhalen op het grote scherm. Kom alleen, met vrienden of met het hele gezin en maak van je meivakantie een onvergetelijk filmavontuur! Klik hier voor meer.

Overnachten in het Paasweekend

Wil je het Paasweekend gebruiken om lekker een weekendje weg te gaan? 
Onze tips in de regio:
💜 Stayokay, lees hier verder.
💜 Vakantiepark Duinrell, lees hier meer.

Voor alle overnachtingen klik hier!

Genieten van de Paasdagen en maak mooie herinneringen met elkaar!

Log In