Meskenwier 2, 8491 MN Akkrum

Glamping op de boerderij in Friesland

Ben jij op zoek naar een comfortabele en luxe alternatief voor een 'kamperen bij de boer' vakantie? Bij de BoerenBed locatie Hoeve Meskenwier kun je zeer aangenaam op een echte boerencamping vakantie vieren!
Hoeve Meskenwier is een traditionele kop-hals-romp boerderij met jongvee (jonge koeien) die tweemaal daags worden gevoed in de stal. Natuurlijk mogen de gasten van het BoerenBed een handje meehelpen! 

Boerenbed Meskenwier

Kom luxe kamperen op de boerderij

In de BoerenBed Tenten staat comfort voorop, je slaapt op een echt bed met goede kwaliteit matrassen en een heerlijke wollen dekbed. De tenten zijn super ruim en sfeervol ingericht. De gezellige tenten zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Midden in de tent staat een houtkachel die de tent verwarmt en hiernaast kun je hier een heerlijke maaltijd op koken.

Er is een speelveld is achter de tenten, je hebt hier vanaf de tenten uitzicht op. Alle paden lopen achter de tenten langs, je hebt dus een prachtig uitzicht en veel privacy. Het speelveld is leuk voor jong en wat ouder je vindt er speelhuisjes, een mini keukentje, een reuze wip wap, zandbak, waterpomp en een trampoline. 

Op deze boerderij zijn verschillende dieren. In de schuur kun je naar hartenlust knuffelen met de geitjes en konijnen. Ook vind je op het erf een pony die geknuffeld en geborsteld mag worden.

Check beschikbare data

Boerenbed

In de omgeving van Hoeve Meskenwier

Vanaf deze BoerenBed locatie heb direct toegang tot de Friese meren, perfect voor een (zeil)boottocht, er kan worden gezwommen, werp je hengel uit of maak een tocht worden gemaakt met de kano. De kano mag kosteloos worden gebruikt.  De gebied is ook ideaal om op de fiets te verkennen en tijdens je verblijf op Hoeve Meskenwier staan fietsen gratis ter beschikking, zolang de voorraad strekt. 
De boerderij ligt vlakbij Nationaal Park De Alde Faenen en het Kameleon Avontureneiland in Terherne ligt op een steenworp afstand!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor