Kinderfeestje bij Attractiepark Duinen Zathe

Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha

All inclusive kinderfeestjes

Beleef een onvergetelijke dag met al je vriendjes en vriendinnetjes! Bij binnenkomst ligt er een verrassing voor de jarige en alle vriendjes klaar!

Om jouw kinderfeestje helemaal feestelijk te maken, kun jij in het restaurant samen met jouw vriendjes genieten van een heerlijke frites, snack, sauzen, limonade, fruit of een heerlijk broodje. Tevens kun je zelf aan het einde van jouw feestje een heerlijk ijsje uitzoeken. En dit alles is all-inclusive! En voor de papa’s en mama’s is er natuurlijk ook koffie, thee of cappuccino!

Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in het overdekte gedeelte. Bekijk hier wat je allemaal kunt doen in het Attractiepark Duinen Zathe!

Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk wanneer het gevierd wordt binnen 1 maand voor of na je verjaardag, bij de entree/ kassa wordt daarom om legitimatie van de jarige gevraagd!

Ben jij in de winter jarig, dan is het altijd nog mogelijk om het feestje bij ons te vieren. Vermeld dit in de mail die jij stuurt er even bij.

Reserveren of meer informatie aanvragen kan via het formulier of telefonisch, 0516 – 430395