Attractiepark Duinen Zathe Appelscha

Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha

Een dagje Duinen Zathe is vet cool!

Het is een is een stoer en overzichtelijk pretpark voor het hele gezin en ook nog eens een betaalbaar dagje uit. Toegang tot alle attracties, gratis koffie, thee, limonade, soep, broodjes, fruit, patat, snacks en waterijs is allemaal inbegrepen bij de entreeprijs.

Attracties

Kinderen raken niet uitgespeeld op:

  • de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest!
  • of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert.
  • en de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park.
  • ook de ‘Flying Swing’ is super cool. Je zweeft in een gondel, onder een gekleurde vlinder, hoog door de lucht.
  • de draaimolen, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan.
  • de grote groen met paarse achtbaan is ongeveer 14 meter hoog en een echte familieachtbaan.
  • het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier!
  • de achtbaan, The London City Coaster is een echte familie achtbaan. Houd jij van hoogte en snelheid, dan moet je zeker een ritje wagen in deze nieuwe achtbaan samen met jouw papa en mama
  • In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen voor alle leeftijden

Bekijk alle attracties met specificaties. Je vindt er onder andere de snelheid van de attracties, foto’s en of jij met je vriendje of vriendinnetje samen in de attractie mag!

Het Verkeerscircuit

Het Verkeerscircuit van Verkeerspark Assen is in 2017 naar attractiepark Duinen Zathe verhuisd. Op het Verkeerscircuit zijn de kinderen echte chauffeurs, ze leren invoegen, parkeren of met de auto naar de garage: het hoort er allemaal bij!

All-inclusive

Je betaalt één entreeprijs en hiervoor heb jij toegang tot alle attracties inclusief eten & drinken! De hele dag zit er onbeperkt koffie, thee, cappuccino, diverse soorten limonade, frites, snacks, sauzen, dagsoep, broodjes, fruit en waterijs bij de prijs inbegrepen. Jij kunt dit zelf afhalen in het restaurant. En ook fijn: parkeren is gratis.

In de zomermaanden is Duinen Zathe dagelijks geopend. In het voor- en najaar is dit pretpark enkel in de weekenden open. Het park is in de winter gesloten. Bekijk direct de actuele openingstijden!