Schoterweg 26, 8462TD Rotstergaast

Een boerderij moet je voelen, zien en ervaren. Zowel binnen als buiten is bij Boer Barts’ Speelboerderij heel veel ruimte voor kinderen om te spelen.  Buiten is de speelweide veilig omheind. Er kan veel energie gebruikt worden op de trampolines en traptrekkers. En er kan ook heerlijk worden gespeeld met de basiselementen van de natuur zoals zand, water en gras. Gewoon écht buiten spelen! 

Spelen op de boerderij en genieten van een heerlijk dagje weg!

Wandel ook over het Boerenpaad en krijg een virtuele rondleiding over het leven op de boerderij. Je komt langs de kipcaravan, kalfjes, groentetuin, waterval en het stiltebankje. Overal vind je QR codes waar Boer Bart en zijn vrouw Rianne filmpjes achter hebben gezet waarin ze uitleggen wat je ziet op die plek. Je mag eieren rapen, de kalfjes melk geven en na afloop spelen op de speelboerderij. Bij de boerderij kun je voer halen voor de kippen, melk voor de kalfjes en een doosje voor de eieren. 

De kinderen leren spelend waar het eten op ons bord vandaan komt, terwijl jij kunt relaxen!

“Een plek waar jij even tot rust komt terwijl je kinderen veilig spelen in hun eigen belevingswereld.“

Bartele en Rianne, beter bekend onder de naam Boer Bart, heit en mem van 3 jongens weten net als alle ouders dat kinderen hectische dagen met zich mee brengen en dat bracht hen op het idee voor een speelboerderij.

Dit is echt plek waar kinderen even helemaal kind kunnen zijn, terwijl de ouders even helemaal vrij kunnen ontspannenHet gevoel van harmonie en balans en tot rust komen. Voor de koffie en thee wordt gezorgd, de slagroom geklopt en de taart gebakken! In het restaurant zijn veel gezonde opties, met eigen producten zoals yoghurt, vlees en eieren. En er is rekening gehouden met iedere leeftijd, zo is er ook gepureerde appel en banaan te krijgen (ook is er zeer goed nagedacht over de extra ruime toiletten en luxe verschoonruimte, met kraantje!) 

De speelboerderij en speeltuin zijn rolstoel- en kinderwagen vriendelijk!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor