Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha

Een dagje Duinen Zathe is een betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Want je betaalt één entreeprijs en hiervoor heb jij toegang tot het verkeerspark, alle attracties en het is inclusief eten en drinken. Ook fijn: parkeren is gratis!

Een All Inclusive dagje pretpark in Friesland!

De top attracties in Duinen Zathe: Kinderen raken niet uitgespeeld op de ‘Hara Kiri’, of wat dacht je van de ‘Super Nova’? Verder zijn in het park verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen voor alle leeftijden.

Bekijk alle attracties

Misschien herken je als ouder de trapauto's nog wel; het Verkeerscircuit van Verkeerspark Assen is in 2017 naar attractiepark Duinen Zathe verhuisd!

In het Verkeerspark zijn de kinderen echte chauffeurs!

Ze leren invoegen op de snelweg, netjes de rotonde over, keurig parkeren, tanken bij een tankstation en met de auto naar de garage: het hoort er allemaal bij! Gaat het allemaal goed? Dan kunnen ze hun eigen rijbewijs, met foto halen! En dit jaar kun je zelfs een Fries rijbewijs halen, hoe leuk is dat!

Kinderland - een speelhal voor peuters!

Speciaal voor de allerkleinsten zijn er maar liefst achttien mini-attracties in het overdekte deel genaamd: Kinderland

Shoppen @Duinen Zathe

Naast alle attracties, speeltoestellen en het all-inclusive restaurant, vind je in dit verkeers- en attractiepark ook een super gave Candyshop, in de Rijbewijsshop  kun je eigen rijbewijs of persoonlijke kentekenplaat laten en bezoek vooral ook nog even de mooie souvenirshop voor je weer naar huis gaat voor een leuk aandenken aan dit top dagje uit!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor