Sybrandy's speel- en natuurpark De Hege Gerzen

Sybrandy's speel- en natuurpark De Hege GerzenBekijk foto's

Sybrandy's Speelpark is verplaatst recreatiepark de Hege Gerzen

Sybrandy's Speelpark in Rijs, het oude Vogeltjespark in de Gaasterlandse bossen, het is een begrip in Friesland. Het kleinschalige attractiepark stond een tijd te koop, helaas werden er geen kopers gevonden. Eind augustus 2019 heeft, na 55 jaar, sloot het welbekende Fugeltjespark definitief haar deuren. Dit was het einde aan een betaalbaar dagje pretpark in Gaasterland. Totdat er een reddingsactie werd opgezet door de eigenaar De Hege Gerzen; alle attracties zijn opgekocht en verplaatst naar een stuk grond dat hoort bij het dagrecreatieterrein in Oudemirdum!

Het nieuwe Sybrandy's speel- en natuurpark!

Sybrandy’s Speelpark is niet alleen verplaatst het wordt ook uitgebreid! Een deel van het super grote recreatieterrein wordt ingericht als natuurpark. Tussen het speel- en natuurpark komt een avontuurlijk blotenvoetenpad. Bekijk hier alvast de plattegrond!

Het strandpaviljoen bij dè zwemplek in Gaasterland

Natuurlijk is de Hege Gerzen ook een super leuke zwemplek! Er is een zandstrand aan het IJsselmeer, een pierenbadje en een groot grasveld om verder te spelen! Eten en drinken kan uiteraard ook, bij het strandpaviljoen

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In