Liemerige wei 4, 8567 HM Oudemirdum

Vanaf dinsdag 20 juli 2021 is het Blotevoetenpad Gaasterland geopend! Je vindt dit gloednieuwe en super mooi natuurlijk avonturenpad naast Sybrandy's Speelpark en de De Hege Gerzen (zwemplek met strandpaviljoen) in Oudemirdum 

NIEUW Blotevoetenpad Gaasterland in Oudemirdum!

Wandel dwars door én over de bebossing. Je wandelt niet alleen over paden maar ook door het water, door een beekje en het IJsselmeer! Natuurlijk kom je tijdens het wandelen heel veel leuke speelelementen tegen o.a. een gaaf trekvlot.

Naast een avontuurlijke wandeltocht steek je hier ook nog wat op, over de natuurhistorie van deze klif in Gaasterland. Wandel en leer over de geschiedenis van oude bewoners die vroeger aan deze unieke IJsselmeerkust woonden, op je blote voeten. De regio Gaasterland ligt in het zuidwesten van Friesland en is uniek in de provincie vanwege de glooiende landschappen. 

De natuur in én naar het pretpark?!

Sybrandy's Speelpark is vanuit Rijs verplaatst naar recreatieterrein de Hege Gerzen in Oudemirdum en ligt dus direct naast dit nieuwe blotevoetenpad! Kom de natuur beleven en ontdekken en leef je daarna (of daarvoor) uit in alle attracties van het oude Vogeltjespark!

Dè zwemplek in Gaasterland, met strandpaviljoen

Natuurlijk is deze klif in Gaasterland, genaamd de Hege Gerzen ook een super leuke zwemplek! Er is een zandstrand aan het IJsselmeer, een pierenbadje en een groot grasveld om verder te spelen! Eten en drinken kan uiteraard ook, bij het strandpaviljoen.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor