Het leukste golf uitje voor kinderen, in Groningen en Friesland

Op nog geen 45 min van Leeuwarden (of 50 min vanaf de stad Groningen) ligt Pitch en Putt Esonstad, in een prachtige omgeving aan het Lauwersmeer. Pitch en Putt golf is super leuk voor iedereen, van 8 jaar tot en met 108 jaar.

Landal Esonstad ligt in het Lauwersmeer gebied. De golfbaan is aangelegd aan de oevers van het Lauwersmeer. Vanaf de baan heb je dan ook een spectaculair uitzicht over het hele Nationale park.

Pitch en Putt Esonstad

Pitch en Putt Golf is een totaal concept met ontvangst en materiaal. Natuurlijk ontbreekt een goede uitleg niet en daarna mag je gelijk spelen. Eigenlijk is het net als de laatste slagen van een hole op de grote golfbaan, maar dan zonder het gedoe van een golfclub of G(olf)V(aardigheids)B(ewijs)

Het spel

De Pitch en Putt slaat op de slagen die je maakt. Je begint met een Pitcher, daarmee sla je de bal over 30 tot 80 meter richting de vlag. Met een beetje geluk vliegt de bal met een mooie boog naar de green. Ligt je bal in de buurt of op de green? Dan pak je de Putter, hiermee rol je de bal de laatste meters naar de cup. Het gat waar de vlag in staat en de bal in moet. Je probeert natuurlijk zo min mogelijk slagen te gebruiken. Speel je samen of individueel, dan tel je het aantal slagen dat je nodig bent.

Wil je meer dan een balletje slaan?

 Wat dacht je van Footgolf: dat is golf met een voetbal. Boogschieten, of powerkiten? Check alle arrangementen (al vanaf slechts € 14,00!

Met z'n tweeën een dagje uit, met de hele familie op stap? Pitch en Putt Esonstad is de locatie! En blijf ook meteen lekker een hapje eten!