Juist nu de lentezon ons zoveel mogelijk naar buiten probeert te lokken is het best lastig dat we er nu niet of nauwelijks op uit kunnen gaan om leuke dingen te doen... En daarom hebben we een online speurtocht gemaakt die je langs diverse uitjes zoals speelparken, musea, horeca, winkels en nog veel meer laat gaan. Misschien kom je ook nog wel leuke uitjes tegen voor als we straks wel weer naar buiten kunnen! Ben jij een echte speurneus en vind jij alle verstopte letters op deze website? Doe mee en win een leuke prijs!

Wat kun je winnen: 

  • Een Bollo Pakketje van Landal Esonstad in Anjum
  • Een Alex & Sammy pakketje van RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha
  • Vrijkaartjes voor kinderboerderij de Naturij in Drachten
  • Vrijkaartjes voor indoortrampolinepark Street Jump in Leeuwarden
  • Een gezinsvrijkaart voor voor de GIF-expo in het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden

Hoe werkt het?

Op www.go-kids.nl/friesland hebben we op verschillende pagina's letters verstopt. De verstopte letter staat op iedere pagina in het blok: "Mededeling".  Dit blok vind je op mobiel onder de openingstijden en als je de speurtocht op de pc of laptop doet zie je het mededelingsblok rechts in beeld.

Direct onder de gevonden letter vind je een  hint om de volgende letter te vinden. Heb je alle letters verzameld? Bekijk dan welk woord je er van kunt maken. Heb je het woord gevonden? Vul dan dit formulier in om de oplossing door te geven. (Mocht dat niet lukken stuur dan je oplossing naar: friesland@go-kids.nl)

De speurtocht start op een plek waar je de lekkerste ijsjes kunt (af)halen… Super vers gemaakt met de melk van eigen koeien op deze ijsboerderij!

We maken op 12 mei 2020 via Facebook en Instagram bekend wie er gewonnen heeft. De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht per e-mail. Iedereen mag 1x meedoen. Heitten, memmen, papa’s en mama's mogen natuurlijk meehelpen!

Hier nog wat hints...

  • Gebruik het vergrootglas, rechtsboven op de website, om snel en gemakkelijk je volgende bestemming te vinden
  • Er zijn 13 letters verstopt
  • De speurtocht start op een plek waar je de lekkerste ijsjes kunt (af)halen… Super vers gemaakt met de melk van eigen koeien op deze ijsboerderij!

LET OP: Uiteraard zijn veel bestemmingen die je nu virtueel gaat bezoeken tijdens de online speurtocht in echt momenteel nog GESLOTEN I.V.M. DE CORONA VIRUS MAATREGELEN!!! Voor de horeca geldt vaak dat ze enkel geopend zijn voor afhalen en/ of bezorgen!