Super vers Fries roomijs!

Bij Boereiis wordt op ambachtelijke wijze, heerlijk Fries roomijs gemaakt. Met de verse melk van de koeien op de boerderij, Italiaanse grondstoffen en voor fruitijs wordt vers fruit gebruikt. Daarom zijn deze ijsjes vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Het gezellige terras van deze ijsboerderij is direct naast een geweldig leuke speelweide! Zo genieten ouders en grootouders van de spelende kinderen en van diverse lekkernijen als Friese oranjekoek, koffie/thee, frisdranken, diverse belegde broodjes. Pannenkoeken, poffertjes, soep of natuurlijk een vers boerenijsje! 

Kom proeven!

Voor diabetici wordt speciaal suikervrij ijs in de smaken vanille en aardbeien gemaakt! Voor iedereen met een glutenallergie is er glutenvrije vanille-ijs. Zwangere vrouwen kunnen gerust genieten van een heerlijk boerenijsje, aangezien de melk die wij voor ons ijs gebruiken gepasteuriseerd wordt bij 85℃.

Je vindt de Ijsboerderij Boereiis tussen Terherne en Akkrum, centraal in Friesland precies in het midden tussen de grote steden Leeuwarden en Heerenveen.

IJs voor thuis!

Naast de losse verkoop zijn er ook verschillende maten bekers om het ijs mee te nemen naar huis te nemen. Er zijn ook ijstaarten verkrijgbaar, voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of voor de feestdagen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en smaken!

"Heerlijk ijs gemaakt van de verse melk van onze eigen koeien!"