Friesland staat bekend als dé waterprovincie van Nederland. Maar er is natuurlijk veel meer te doen in Friesland dan alleen maar rondom het water. En met die 6 weken zomervakantie voor de deur is het hartstikke fijn om te weten waar je de leukste uitjes kunt vinden. Deze zomer zetten we speciaal de gratis uitjes, de goedkope uitjes en de uitjes met korting voor het gezin in Friesland op een rijtje.

Download ook zeker het gratis handige kortingenboekje. Daar staan allerlei tips in om zo goedkoop mogelijk op stap te gaan met je kinderen. Ook vind je er de allerleukste kortingen door heel Nederland. 

Kortingenboekje GRATIS download!

Gratis uitjes in Friesland

We hebben voor deze rubriek gezocht naar uitjes die he-le-maal gratis zijn. Geen entreegeld, en je mag zelf je eigen eten en/of drinken meenemen. Je hoeft er alleen nog maar naartoe te gaan. Go-Kids Friesland heeft alle gratis uitjes voor je op een rijtje gezet.

Go-kids

Goedkope uitjes in Friesland

Voor de goedkope uitjes hebben we in Friesland het volgende uitgangspunt genomen. Een uitje kost maximaal €5,- per persoon wanneer er nog eigen eten en drinken mee moet worden genomen. Of een uitje kost maximaal €10,- per persoon wanneer er al iets te eten of drinken bij de prijs inbegrepen zit. Wij hebben alle budget uitjes uitgezocht en hebben er een handig overzicht van gemaakt. 

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Uitjes met korting

Zo'n zomervakantie van 6 weken duurt lang wanneer je niets doet. We snappen dan ook heel goed dat je graag erop uit gaat met de kinderen. Dat kost al snel heel veel geld, helemaal wanneer je met een gezin op stap gaat. Go-kids Friesland heeft daarom ook alle uitjes met korting voor je uitgezocht. 

Veel plezier met eropuit gaan deze zomer!