Leuk houten speelgoed om mee te nemen 

Naast het zoeken naar de leukste uitjes in Friesland ben ik als moeder natuurlijk ook altijd opzoek naar leuke speelgoed tips! En ook die deel ik graag met jullie! 

Buiten spelen in de natuur; een leuk spel om mee te nemen

Ook wij hebben heel wat afgewandeld in de natuur tijdens de lock down periodes dit jaar! Natuurlijk kiezen we dan vaak een wandelroute en/ of een speelbos die ook leuk is voor de kinderen maar er zijn natuurlijk ook veel mooie routes zonder speelplek en daarvoor bestelde ik de mini versie van het bekende spel Kubb:

"Kubb is een super leuk spel voor buiten wat in twee teams gespeeld kan worden. Het spel bestaat uit 10 houten blokken, een houten koning, 6 gooi stokjes en een linnen bewaar zak. De bedoeling is om met de gooi stokjes de blokken van de tegenstander om te gooien, wanneer je daarna ook de koning om gooit heb je gewonnen. Normaal heb je hier een vrij groot veld voor nodig maar aangezien het hier om een mini uitgave gaat voldoet een klein veld of de achtertuin ook prima." Van: houtspel.nl/buitenspeelgoed/kubb-spel-mini

Duurzaam houten speelgoed online bestellen

Op Houtspel.nl vind je een uitgebreid assortiment met hoogwaardig houten speelgoed dat nét even anders is. Al het speelgoed is op duurzame wijze geproduceerd en dat hoeft niet perse heel erg duur te zijn. Deze set boerderijdieren van Goki kost bijvoorbeeld maar € 22,50. De houten dieren gaan overal mee naartoe en ik hoef er niet over in te zitten dat ze onderweg kapot zullen gaan in tegenstelling tot plastic wat snel breekt in de tas vol spullen! Een paar houten dieren, wat extra houten blokken of buiten in de zandbak, op het strand of in bos zorgen al snel voor een mooi fantasievol spel.

Met een dochter van bijna 8 en een zoontje van bijna 2, kunnen jullie je vast wel voorstellen dat er hier in huis veel speelgoed is. Want ze hebben natuurlijk allebei een totaal andere belevingswereld en ik kan de jongste natuurlijk nog niet laten spelen met speelgoed met hele kleine onderdeeltjes. Dus de één speelt hier thuis graag met Lego en de andere met Duplo! En daar kunnen zich heerlijk mee vermaken, maar dat neem je natuurlijk niet zo snel mee ergens naar toe en als regiomanager van Go-Kids Friesland ga ik natuurlijk graag op stap met m'n kids! En toen ontdekte ik op de website op Houtspel.nl deze leuke houten Brikkon bouwsets:

Dit is ideaal vermaak voor aan tafel zodra we weer uiteten kunnen gaan en je de kids toch even gezellig bij je wilt houden aan tafel! De houten Brikkon bouwsets zijn plat dus passen, samen met een zakje met wat verschillende Lego en Duplo blokjes, goed in een (hand)tas. 

Natuurlijk kun je op Houtspel.nl nog veel meer bestellen, naast de mooie houten stapelelementen en stapelfiguren zoals de bekende regenbogen vind je er ook super veel leuke knutselspullen. En nog veel meer van sleutelhanger tot Wobbel en van knikkerbaan tot houten muziekinstrument!