De leukste sinterklaascadeaus!

Hebben jullie alle Sint cadeaus al stiekem in huis gehaald?! Of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder! Ik zocht alvast wat leuks uit voor stoere jongens en meiden:

1. LEGO

Altijd een hit! LEGO DUPLO voor de kleintjes, LEGO Friends voor de meiden en LEGO City voor de jongens? Ken je de Harry Potter LEGO al? En wist je dat LEGO ook super leuke Adventskalenders heeft? Verkrijgbaar in de verschillende LEGO series. Zo geef je één cadeau met een heleboel kleine cadeautjes voor een feestelijke decembermaand! Bestel direct een LEGO Adventskalender voordat ze uitverkocht zijn!

Of wat dacht je van de nieuwe LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset?! Met de LEGO® Super Mario™ Avonturen set, met Mario startbaan kunnen kinderen spelen als hun favoriete personage in de echte wereld. Kinderen kunnen zowel alleen als tegen vrienden spelen met de LEGO Super Mario sets. De LEGO® Mario™ beschikt over kleurensensoren, plus lcd-schermen in zijn ogen, mond en buik voor meer dan 100 verschillende reacties op bewegingen. De ingebouwde luidspreker laat herkenbare geluiden en muziek uit de game horen.

2. Robomaker Starter Set van Clementoni - Coding Lab

Met deze set bouw je 3 robots van meer dan 200 componenten, 2 motoren, 1 luidspreker en een IR-sensor. En je programmeert ze direct om leuke activiteiten uit te voeren, die ook het computational denken helpen ontwikkelen. Programmeer de X1-lade om fantastische ontwerpen te maken, speel met de X2-Elevator om voorwerpen op te pakken of met de X3-analyser van de tafel te duwen! Met behulp van de handleiding wordt je een expert-programmeur die in staat is om andere soorten robots te bouwen en ze te programmeren. Ontdek alle geheimen van robotica en codering door middel van blokprogrammering!

Clementoni - Coding Lab - Robomaker Starter Set

3. Crayola Washimals Deluxe Play Set

Kleur, verzorg en was je schattige kleine huisdieren! Crayola heeft een een verzameling dieren om in te kleuren en te personaliseren ontwikkeld. Deze set bevat maar liefst 12 fluweelachtige Washimals dieren! Kleur de dieren met de 12 bijgeleverde afwasbare viltstiften. Daarna gaan de Washimals dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Maak de dieren nat, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. 

Crayola Washimals Deluxe Play Set

4. VTech KidiZoom Vloggercam

Houden jou kinderen ook zo van vlogs kijken op YouTube? En willen ze zelf ook zo graag vloggen? Met de KidiZoom Vloggercam van VTech maken ze eenvoudig en snel de tofste foto's en filmpjes. 
Voer de coolste tricks uit, maak jezelf onzichtbaar, laat voorwerpen zweven en bewerk je video's direct op de camera. Deze Vloggerscam is inclusief green screen, statief en polsbandje. 2.4 inch kleuren lcd-scherm en flip-up lens om selfies te maken. 

5. SmartMax Magnetische Staven Start

SmartMax maakt geweldig leuk constructiespeelgoed, ook voor de allerkleinsten. Deze set bestaat uit 30 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, het bevalt geen minifiguren! Bouw de gekste constructies! De set bevat ook en uitgebreid boekje met voorbeelden en tips. Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met de bestaande SMARTMAX®-sets.

Een gezelschapsspel voor het hele gezin

Ieder jaar zit er bij ons een pakje voor het hele gezin in de zak van Sinterklaas! Ondanks dat de beste Sint alle namen op het etiketje schrijft wordt het natuurlijk altijd vol enthousiasme door de kids uitgepakt! En vaak moet het natuurlijk ook nog direct uit de doos gehaald worden, je raadt het al spelletjes zijn bij ons thuis enorm populair! Dezen staan dit jaar op ons verlanglijstje:

1. Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstalig Kaartspel
7 - 99 jaar | 2 tot 5 spelers | gem. speeltijd: 15 minuten 

2. Dobble Classic - Kaartspel
6 - 99 jaar | 2 tot 8 spelers | | gem. speeltijd: 15 minuten 

3. Keezenspel - Bordspel
6 - 99 jaar | 2 tot 4 spelers | gem. speeltijd: 

4. Rupsje Nooitgenoeg - het groeispel
3 - 6 jaar | 2 tot 4 spelers | gem. speeltijd: 30 minuten

Sint 2020!Sint 2020!

Lekker lezen in het Sinterklaas thema

Een boek cadeau geven is altijd een goed idee, voor jong en oud, lekker voorgelezen worden of zelf lezen over Sinterklaas kan heerlijk met deze boeken: 
(klik op de titels om het boek direct te bestellen)

1. De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas
‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. Bekend van YouTube-kanaal De zoete zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter, een zoekplaat én een recept voor pepernoten!

2. Jip en Janneke - Sinterklaas komt!
Tien heerlijke sinterklaasverhalen met feestelijke prenten van Fiep Westendorp.

3. Gouden Boekjes - Het verhaal van Sinterklaas
Het verhaal van Sinterklaas vertelt de ware geschiedenis van Sinterklaas. Dat hij heel oud is, een baard en een mijter heeft en cadeautjes geeft weet iedereen. 

Verrassend leuke cadeaus, ook onder de € 25, voor kinderen die alles al hebben! 

Met de Speelgoed Cadeauvinder op bol.com vind je voor iedere leeftijd en budget het leukste cadeautje!

bol.com sint banner Go-Kids cadeautips

Log In