Welkom op de website van Go-Kids regio Eindhoven

Welkom bij Go-Kids regio Eindhoven, wat leuk dat je onze website bezoekt. Bij Go-Kids vind je het meest complete overzicht van kindvriendelijke activiteiten, kinderuitjes en kinderfeestjes in de regio Eindhoven.

Je hoeft niet langer zelf internet af te zoeken naar leuke activiteiten voor kinderen in de regio, wij hebben alle leuke gezinsactiviteiten al voor je verzameld. Op de website kan je snel iets leuks vinden om te doen met de kinderen op een regenachtige woensdagmiddag, in het weekend of als je met je gezin uit eten wilt.

Wil je vandaag eropuit met je gezin, lekker een dagje weg met je gezin, bijvoorbeeld een eindje fietsen met de kinderen en stoppen om te spelen bij een leuke speeltuin of speelbos? Of zoek je een super leuk kinderfeestje? Go-Kids heeft alle actuele eropuit tips met kinderen op de website en ook de gratis activiteiten voor kinderen.

Wil je naar de film of naar het theater met de kinderen? Ook op het gebied van kunst, cultuur en sport is er zoveel te doen voor gezinnen met kinderen in Eindhoven en omgeving!

Mijn naam is Fleur Voets en met mijn jonge gezin met 3 kinderen trek ik er graag op uit om leuke kindvriendelijke bestemmingen te vinden en die ik graag met je wil delen.Via Go-Kids vind je heel makkelijk en snel de juiste informatie voor een leuk en bijzonder uitstapje. Kijk ook eens in de Go-Kids agenda wat voor speciale activiteiten er allemaal gepland worden in de regio!

Ik hoop dat Go-Kids je helpt bij het vinden van dat kindvriendelijke uitje en of activiteit waar je naar op zoek was. Verrassend, ontzorgend, en leuk!Ook via Facebook en Instagram houd ik je op de hoogte van de leukste activiteiten in regio Eindhoven.

Vind je dat jouw (eenmalige) kinder- of gezinsactiviteit niet mag missen op deze site, laat het dan snel weten via eindhoven@go-kids.nl

En, natuurlijk, tips zijn meer dan welkom!

Graag tot ziens op Go-Kids!

Fleur Voets – de Jongh