Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan! Inderdaad - in onze hoofdstad is ontzettend veel te doen. Voor iedereen en zeker óók voor gezinnen met kinderen. Waar we in andere regio's nog weleens moeten zoeken naar leuke dingen om te doen, is het aanbod in Amsterdam enorm. Misschien wel zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom bieden wij je overzicht via Go-Kids. Een helder overzicht van uitjes in verschillende categorieën, een handige agenda met evenementen en activiteiten op datum én een bestand van originele kinderfeestjes in Amsterdam. Bovendien houden we je - als je dat wilt, maar dat wil je! - met heerlijke Weekendtips & Specials via e-mails op de hoogte van de leukste activiteiten in en om Amsterdam voor jou met je gezin.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Schrijf je snel in om WeekendTips & Specials van Go-Kids Amsterdam te ontvangen

GRATIS UitTips!

Team Go-Kids Amsterdam: Anneke en Nadine

Wie zijn 'wij' dan wel? Dat zijn Anneke Ranzato en Nadine Kokkelkoren.

Nadine en Anneke van Go-Kids Amsterdam

Anneke Ranzato

Anneke (links op de foto) is moeder van twee jongens en heeft al een tijdje Go-Kids ervaring: sinds april 2016 runt ze Go-Kids Zaanland. Met Zaanland bedoelen wij het gebied 'van kust tot kust rondom de Zaanstreek'. In juni 2017 vond ze het tijd dat Go-Kids ook Amsterdam ging verkennen. Omdat ze dichtbij Amsterdam woont wilde Anneke dat graag oppakken. Een behoorlijke klus die ze bij voorkeur niet alleen ging doen.

Nadine Kokkelkoren

Al snel vond Anneke een partner in Nadine (op de foto rechts), die in Amstelveen woont en een grote passie heeft voor kinderen en cultuur. Zelf is Nadine ook erg ondernemend. Met Amsterdam om de hoek, leek dit ook voor Nadine een uitgelezen kans om de omgeving beter te leren kennen en natuurlijk ideaal om als eerste Go-Kids ervaring aan te kunnen haken bij een expert.

Tips voor adresjes, activiteiten of evenementen in Amsterdam?

Heb jij tips voor ons? Adresjes die je mist in onze overzichten, activiteiten of evenementen die je mist in onze agenda? Laat het ons gerust weten op amsterdam@go-kids.nl, we horen het graag! Het is trouwens handig als je ons ook volgt op Facebook, Twitter en Instagram - daar delen we allerlei bijzonderheden voor gezinnen in Amsterdam.

Kindvriendelijke organisatie in Amsterdam?

Ben jij verantwoordelijk voor een kindvriendelijke organisatie in Amsterdam? Omdat je ondernemer bent met een kindvriendelijk restaurant, een speelplek of een sportieve activiteit voor kids... of omdat je een speeltuin runt met andere vrijwilligers... of omdat je leuke cursussen organiseert voor kinderen... of omdat je waanzinnige kinderfeestjes geeft... of omdat je de communicatie doet voor een theater of zwembad... nou ja, je snapt het wel. Als jij de doelgroep van gezinnen wilt bereiken, dan kan Go-Kids je daarbij helpen. Mail ons op amsterdam@go-kids.nl en we bespreken met plezier onze mogelijkheden.

We wensen je veel plezier met alle uitjes en agendapunten die je vindt op Go-Kids Amsterdam, geniet ervan met je gezin!

Kindvriendelijke groetjes,

Anneke & Nadine

Log In